Feia temps que no veníem a aquest restaurant, i aprofitem que uns amics tenen cangur (o cangurs) per al xiquet per tornar-hi. Costa aparcar el cotxe. És un lloc ben agradable, una casa en planta baixa, pintada de blanc, amb alguns tapissos al sostre i a les parets que hi dónen el toc magribí. (imatges)
Demanem plats per compartir (tant entrants com principals)
carta
Zaaluk, samfaina d'albergínies amb coriandre - 8€
aromes intensos que et transporten al Magrib
Briouates ("sobres" triangulars) de formatge amb olives - 8€
tradició servida de forma actual, amb les ratlletes de crema d'olives verdes i negres
Cuscús de verdures - 12€
Molt senzill, amb les verdures bàsiques.
Tagín de vedella amb prunes - 12 €
Els dos plats correctes, però només això. Un tema que podem debatre és el del tipisme; jo supose que aquest restaurant no hi vol caure, però mira, a mi m'agrada el cuscús servit en la cassola o plat de fang, i el tagín en l'atifell de ceràmica, o de fang.
Quetban (broqueta) de corder - 12€
Molt bo el corder, amb les verduretes en el seu punt i l'arròs especiat.
Flam de formatge de cabra fresc amb mel - 5€
Canutets de fruites 5€
Te amb menta 1,50€
No he llegit res sobre els vins del Marroc (no deuen ser molt bons, diuen a taula), però em deixen fer i m'atrevisc amb un
Volubilia Classic 2007 17€ (9,85€ a univinum)
Bodega: Domaine de la Zouina
60%? cabernet sauvignon, sirà, tempranillo
Zona: Guerrouane AOG
Suc de fruita, un poc dolç, sense matisos, gens tànnic; agradable de beure.
Volúbilis (وليلي) és una ciutat romana, prop de Meknés (مكناس) i Moulay Idriss ( مولاي إدريس زرهون), la ciutat santa de Marroc. mmm les vaig conéixer el segle passat, l'any que vaig acabar la carrera. Quin viatge!
"El largo sueño de Marruecos", Paco Higón
vinosdelmundo
Doukkala-Abda (en àrab: دكالة عبدة) és una de les setze regions en què està organitzat el Marroc, situada a la costa de l'oceà Atlàntic.
Preu total 24 € (x 5 persones)
[Pa 1,50 € x 3
Aigua 1,50 € x 4
Cervesa, vermut, Coca-Cola]
verema
1 comentari:
A la fi ens reunirem. El lloc molt acollidor i el millor la companyia. El menjar curiòs i del ví marroquí deixe que opinen els enòlegs. Una vetlada per a repetir.
Publica un comentari a l'entrada