dijous, 18 de desembre
Novament, dijous i bon dia gaudisc d'una escapada -en horari lectiu; això encara està al cap-. Aquesta vegada, sense agfar cotxe, al Centre d'Art Hortènsia Herrero (CAHH), que no, que encara no el coneixia; i fa un dia preciós.Cal acabar bé les coses, així que després anem a Ostras Pedrín (Bonaire, 23. Sant Francesc, Ciutat Vella - 963 767 054), sense reserva. Està ple, però trobem tamboret en un taulell.
Copa de Mont Marçal Rosat DO Cava, Garnatxa, Pinot Noir, Trepat (Mont Marçal, Castellví de la Marca, Barcelona; 3,70 € x 4; Aprox. 11 €)
Pell de bacallà (2,50 €)
Gilda (2,30 € x 2)
Assortiment d'ous de peix (16 €)
Ostra francesa (4 € x 4)
Anguila Kabayaki, cuinada a la brasa amb el tare -salsa de soja dolça- per damunt (7,70 €)
Total: 33,40 € x 2
No parlen valencià, però atenen molt bé, tot i que hi ha moltíssima gent



Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada