Carla Centelles
Llavor (Orpesa; Miguel Barrera)
Lo Sarao (Canet Lo Roig)
Formatges de Formatgeria La Planeta; tomaques de penjar Herrera; xocolates de Mar Negre; oli de Malaerba, Varona la Vella i Cooperativa de Viver; pernil de Flor (Villahermosa del Río); pa de misso de Horno Panis (Benicàssim)
Vicent Molins
Landa (Burgos)
Abbaye des Vaux-de-Cernay (prop de París)
Paula Pons
Disfrutar (Barcelona)
Mercat de Rojas Clemente
Marina Vega
CODA Dessert Dining (Berlín)
Culler de Pau (O Grove)
Delta de l'Ebre (Citrus del Tancat, L´Antic Molí, L´Algadir del Delta...)
Aponiente (Cadis)
Marta Moreira
Arrels
Ausiàs
Cuc (nou projecte de Miquel Ruiz)
Kaido
Toy (Dénia)
Olga Briasco
La Colonia de Carmela (Alboraia)
Macarena Escrivá
Ricard Camarena, La Salita
DiverXO, El Invernadero (Madrid)
Jesús Terrés
Extebarri
Atxondo
Plénitude d'Arnaud Donckele (hotel Cheval Blanc de París)
Jordnær d'Eric Kragh Vildgaard (Copenhaguen)
Knystaforsen (bosc de Dyrehaven, Suècia)
Iris (fiord de Hardanger, Noruega)
Silvia Ruiz de la Prada
Llavor (Orpesa)
Atalaya (Alcossebre)
La Farola (Altura)
Farga (Sant Mateu)
Barriga (Castelló)
Arrels (Sagunt)
Sutil (València, Raro)
Forastera
Cocleque, Sardo, Mengem, Bar Badis, Barbaric i Nozomi
Miró Cuina (Benirrama, la Vall de Gallinera)
CUC (Miquel Ruiz, Dénia), Ona Cuina Oberta (Gandia) o Ausiàs (Pedreguer)
------------------------------
"2025 ens deixa tot açò" GuíaHedonista (Paula Pons, 19/12/25)
Bars de sempreMaestro bar (macarrons de cua de bou)
Barecito(rellomello amb allets)
Gallo de Oro (entrepà Valencianot)
Piscolabis bar (xampinyons a l'estil Laurel)
Bar Badis (escamarlans)
Japó
Hiro
Nozomi (a partir 20 d'abril)
Arròs
La Colonia de Carmela
El Portón de Sorní
El Arena
-Poble Nou, restaurant arròs
-ultramarins Roig
-el Mercat. La Mesedora d'Algemesí, Adicto y Adicta;
Casa Pescadores (el Cabanyal. Grup Mercabanyal i Jugando con Fuego)
Pasta fresca, vi
Sardo (zona del Cedre; pasta fresca, farcit de conill amb allada, socarrat de lasanya amb vedella i llonganissa, frégula amb polp, cigrons, puré de moniato, ramen d'al i pebre d'anguila
La Oficina (Germán i Carito)
Serralunga wine bar (Almirall Cadarso)
Sutil (de Raro)
Adeu
Giramon
Oganyo
Leixuri
Forastera
Entrevins (Guillaume Glories)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada