divendres, 14 de novembre
No, no és que tinguem ganes de fer rareses ni ens considerem rarets (encara que per a alguns allò del filocat sí que ho siga), però mira, hui el lloc elegit per a la quedada a dinar ha sigut Somos Raro (Passeig Albereda, 10. Exposició, el Pla del Real - 663 988 404)
Triem el menú "Per a no pensar" (33 €). M'apanya el nom: quan vas amb gent que fa temps que no veus i amb qui tens ganes de xarrar és el que passa.
Taula parada amb gots verds i plats àmbar de Duralex, amb història. Sense detall de benvinguda.
Cervesa Àguila SF (3 €), aigua (2,50 € x 2) i vi
Cervesa Àguila SF (3 €), aigua (2,50 € x 2) i vi
100% Boval - 13,5% vol.
10 mesos en roure francés de 4.500 l
Bodegas y Viñedos Ponce. Villanueva de la Jara, Conca
24 € (Aprox. 15,50 €)
Fruita madura, punt mineral, sotabosc... Molt agradable.
M'agraden els jocs de paraules; PF són les sigles de "Peu Franc" (ceps plantats sense empelt, des de l'arrel fins als sarments); també de "Pre Fil·loxèric" (anterior i resistent a la Fil·loxera -1878/1906) i de "Ponce Familiar".
(Al final ens en faltarà una miconiua i demanarem una copa de Ribera; 6 €)
Alguna de les xiques que va servint els plats explica en què consisteixen i alguna senzillament els deixa a taula.
Focaccia
(ofereixen oli o mantega per acompanyar-la; no sabem per quant; declinem l'oferta)
La "mítica" croqueta carbonara amb guanciale cruixent i rovell curat.
Ben elaborada i saborosa; merescuda fama.
Ensalada Olivier’s.
La descriuen "Com una russa, però la “original” amb ànec confitat i ous de peix volador (tobiko)". No ocupa els llocs d'honor en la meua llista.
En algun moment degué ser una proposta arriscada, ara ja la coneixem, i està deliciosa. Mmmmm
[Opcional que no triem: milfulls de creïlla amb ventresca de tonyina:+ 4 €]
Boníssima, sucadeta amb pa.
Per a les postres, pastís de formatge amb base d'ametla, al forn.
![]() |
| Tripadvisor |
Café (1,60 € x 3)
Total: 47, 27 € x 3
(ens enduem un bon ensurt en el primer compte que ens trauen, amb un vi que val més del doble)
No parlen valencià
No dubte que Sergio Rozas i Ibai Bengoechea a la cuina i Sara Folgado (en teoria a la sala i amb els vins) hagen posat l'ànima en el projecte però, a mi, no han aconseguit transmetre-m'ho, no sé si és per les xiquetes que ens serveixen.
Diuen que "la normalitat és insuportable"
Tenim sort i no ens fa alçar de taula a l'hora i tres quarts com ens havien dit amb la reserva en línia; hi estem quasi tres hores.
Guía Hedonista, Paula Pons (12/9/25)
PlateSelector (12/8/25)
Encuinarte (2/9/24)
Diuen que la normalitat és insuportable. Ais, no sé, dec estar fent-me major."Descubre las 13 mejores tartas de queso de Valencia" ValenciaSecreta (6/11/23)
Jo, un Margarita (10 €, massa dolç, gens recomanable; x 2); l'altra opció, un gintònic de Martin Miller's (12 €).
Tarden bastant a atendre i a portar la beguda, i no tenen cap detall.
Tampoc parlen valencià.
Un reencontre ben condidor 💯






.png)
.png)

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada