Guanyador: Los Abetos (Torrent), amb "El Cestón" (entrecuix de pollastre macerat amb herbes, creïlles, alvocat i salsa secreta)
Jurat: Juanjo Rausell, president del Gremi de Forners i Pastissers de València; Ana Torres; Paco Alonso; Pablo Margós, xef del Trinquet Pelayo; i Manuel Latorre, gestor comercial de Heineken.
Nous temples de l'esmorzar
Castelló:
Casa Julián (La Barona), Casa Bou (Sant Joan de Moró) i Bar Trafalgar (Grau de Castelló)
València:
Cal Carrero (Patraix), La Nueva Terraza (La Pobla de Vallbona) i Mesón Canela (Campanar)
Reconeixements especials a Torrent: La Curra, premi Centenari, i Los Abetos, premi especial grup hostaler
Alacant:
Nautilus (Forna), Rafel Restaurant (Pego) i Restaurant El Rall (Benissa).
ValenciaBonita (22/11/25)


Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada