dilluns, 14 d’octubre del 2024

Mirant la pela per eixir a dinar o sopar

En la GuíaHedonista (11/10/24), Ferran Salas es pregunta si es pot menjar a València per menys de 25 €. Difícil si no és un menú a migdia, no?
Consells: "anar en grup, no prendre vi, buscar propostes molt desenfadades, oblidar-se d'homenatges, demanar al centre i resar perquè eixe café sol amb gel amb les postres no coste 4 €"; oblidar els suplements dels menús.

Algunes recomanacions:
Vicky Sevilla recomana, si es va en grup: Le bar de Vins, Saxo, Maipi o Doña Petrona, Vinorte, la Taula de Yoon, Taberna Tora, Mil Grullas, Zen, Canalla Bistró, Bar X
Germán Carriza: Doña Petrona, Maipi (en parella, pa torrat amb anxova o sardina, un parell de croquetes, ous de sépia, ensalada russa, dues copes de vino i unes postres: 25 x 2 
Eltipoquenuncacenaencasa: La Taula de Yoon, Mil grullas, Kukla, la Casa Viva, el Punk-o, CuaRte, la Latería del Carmen 
Encuinarte: El Aprendiz, Fets, Kukl Tonyina (o Anyora), Ardacho, Oganyo