dilluns, 25 de febrer del 2019

Futur amb passat a S'alat

diumenge, 24 de febrer

Avui el S'alat (Pintor Salvador Abril, 34 - 963 034 975 / 645 821 543) fa un extraordinari i obri, a les 12, per a la presentació del llibre Despertarás ayer, escrit a quatre mans per Jaime Pujol i Diego Braguinsky. Joaquín Climent n'ha fet el pròleg. A més a més dels tres, en la taula hi ha JM Casany i Noèlia Pérez; entre tots ens faran una divertida lectura dramatitzada.



En 2013 es va estrenar Despertaràs ayer, dirigida per Jaime Pujol i escrita per Jaidy Kanesh (pseudònim. Ornitorrincs), amb J.M. Casany, Noèlia Pérez, Diego Braguinsky i Toni Misó.
"Una comèdia d’equívocs, hipnotisme i música ambientada al Nova York de 1947. La coneguda actriu Margot Grey està representant l’última funció del seu reeixit espectacle de varietats la vigília d’iniciar una important gira nacional. En acabar la funció rep la visita d’un misteriós desconegut, Adolph Lee Grant, algú del seu passat que li reclama part de la seva vida. Al llarg del dia següent, i a través de divertidíssimes escenes servides per personatges plens de comicitat, Margot patirà l’assetjament i la insistència d’Adolph, qui acabarà relatant-li uns fets del passat que van marcar les seves vides i que Margot no recorda, ja que un accident li va causar una amnèsia retrògrada, que li va ocasionar la pèrdua total de memòria."
(Diego Braguinsky l'adaptà al català)

I en acabar, ens conviden a una copeta de vi (o a una cervesa) i a unes tapes mallorquines fantàstiques.

Cullerot
20% Pedro Ximenez, 20% Macabeu, 20% Verdil, 10% Malvasia, 10% Tortosina, 10% Chardonnay, 10% altres
13,5% vol.
Celler del Roure. Moixent
(Aprox. 8,90 €)






Vermell (Garnatxa tintorera, Monastrell, Mandó?)