dissabte, 22 de desembre del 2018

De què series capaç per un bon plat de pernil?

dijous, 20 de desembre
Vendries l'ànima al diable pel coneixement il·limitat? Per gaudir dels plaers mundanals sense fre? Per la juventut eterna? Faust ets tu?
Jaume Policarpo (amb Arturo Sánchez Velasco) ha fet la seua versió del mite, amb una posada en escena molt xula que juga amb el món dels titelles.


I en acabar passem a la porta del costat, a Beher. Plaça de l'Ajuntament, 16. Sant Francesc, Ciutat Vella - 961 020 793

Ens envien a una taula del soterrani, que quan està ple de gent és molt sorollós.
Comencem amb unes cerveses (2,30 € x 4 + 3 €), aigua (1,80 €) i vi.


Ramón Bilbao Crianza 2015 DOCa Rioja
100% Tempranillo
Roure americà
Bodegas Ramón Bilbao. Haro
Enòleg: Rodolfo Bastida
16,50 € x 2 (Aprox. 8,85 €)





Ens posen totes les cistelletes de pa que demanem, que en són moltes, amb oli Surolibe, de picual.

Pernil ibèric Etiqueta roja (15,50 € x 2) Servit amb plat de plàstic, aaahhhgggg!

Post de formatges espanyols (12,50 € x 2)

Ploma ibèrica de bellota (17,35 € x 2). Molt bona.

La ploma són dues peces de carn de forma triangular que s’obtenen de la part posterior del llom; greixoseta.
"Secret, lagarto i ploma ibèrica", "Parts del porc ibèric"

Total: 17,25 € x 8

No parlen valencià

Un lloc de pas.