dimecres, 10 d'octubre de 2018
Els vaig fer molta enveja als col·legues de la fàbrica parlant-los del taulell del Toshi (Carrer del Salvador, 5. Barri de la Seu - 961 016 080 / 673 753 347) així que ja sabia que hi tornaria; tenim feta la reserva ja fa temps (els puntets i les ratlletes de les agendes no ho posen gens fàcil), i ha arribat el dia. Aquesta vegada hi ha nou persones per a dinar, local complet.
El menú de migdia val 25 €. Comença en dos torns (14 h o 15 h)
No hi ha sake i hi ha qui prefereix vi negre; només hi ha dos per a triar. Comencem amb
Vinya Alforí 2016 DOP València
100% Monastrell
14 mesos en roure francés i formigó
14% vol
Vinya Alforí. Fontanars dels Alforins
Vicent Penadés
22 € (Aprox. 9,80 €)
Fruita madura, balsàmics, poc dolç; intens, amb caràcter.
- Entrants
Seitó marinat amb albergínia i oliva Kalamata
Api-rave amb formatge blau de búfala
Panelle amb ragú de corder i brull de llet crua
Focaccia casolana amb herbes (pots repetir si suques molt)
-Ensalada de tomates ecològiques amb mousse de llet d'ovella, ruca i beina de pésols. Deliciós.
- Bonítol amb ceba tendra i all negre. Ben fresc.
Ultreia Mencía 2014 DO Bierzo
100% Mencia
12 mesos en roure francés de dos i tres anys
12,5% vol
Raúl Pérez Bodegas y Viñedos. Valtuille de Abajo, Lleó
30 € (Aprox. 17,50 €)
Fruita, espècies, mineral, suau.
- Arròs melós amb bledes, rovellons i cansalada viada curada de porc ibèric i pinyons (jo no hauria posat l'ensalada per damunt). Ben curiós, original i bo.
- Mango de Màlaga amb carabassa i caviar cítric (Citrus australasica). Atrevida combinació; m'agrada molt el mango amb la crema de les pipes de carabassa, no sé si tant amb la carabassa.
- Infusió d'herbes aromàtiques
Aigua: 2 € x 2
Total: 39 € x 4
Excel·lent relació qualitat-preu.
No parlen valencià
BonViveur
katablok (1)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada