divendres, 26 d’octubre del 2018

No callem ni per art de Birlibirloque

dijous, 25 d'octubre

Després d'una sessió lamentable de "rodatge" amb tarongetes toca teatre, però abans una cerveseta (3 €) a Le Marquis, davant del palau del Marqués de Dosaigües (volíem anar al café Madrid, però obrin -reobrin- el 29).
Cronología de las bestias: interessants les retrospeccions, els diferents punts de vista, la teixidura de jerseis rojos... Però hi ha moltes coses que no entenc: els crits, el ball de portes, la fàbrica...

I després, amb la frase "tu te callas un mes" quasi com a protagonista, sopem al Birlibirloque Bar (Pau, 7 - Ciutat Vella, La Xerea - 960 644 459).

Tarden un poc a servir-nos la beguda, i molt més a prendre nota del que volem menjar i servir-nos-ho. Sort que tenim moltes coses a contar-nos.
La meitat beu cervesa (2 € x 8), i l'altra meitat, vi.

Juan Gil Etiqueta Plata 2015 DO Jumilla
Monastrell
12 mesos en roure francés
15,5% vol.
Bodegas Juan Gil.
360.000 botelles
19 € (10,60 € Vinissimus)





Compartim uns plats al mig de taula:
-Ensalada russa amb bonítol confitat (6,5€ x 2). Boníssima, amb un oli fantàstic.


-Brandada de bacallà amb xips de creïlla violeta (8€ x 2). Saborosa, textura esponjosa.

-Pardalets de l'horta (ceba tendra en tempura) amb salsa romesco i llangostins (10€ x 2). Curiós el nom del plat.

-Dau de tonyina amb titaina i jalapeño fresc (4,5€ x 2). Extraordinari, n'hauríem demanat una paelleta per a cadascú, però tenim por que tarden una eternitat a servir-nos-les.
fb
Total: 11,65 € x 8

No parlen valencià.