dimecres, 17 d’octubre del 2018

Serà per premis...?

L'Acadèmia de Gastronomia de la Comunitat Valenciana lliura els Premis Acadèmia 2018, divendres 19 d'octubre, en l'edifici Veles e Vents.
El president és Manuel José Rodríguez Murcia.

-Cap de Cuina: Manuel J. Alonso (Casa Manolo-Daimús)
-Cap de Sala: Leonardo J. Di Pilla (Restaurant Raúl Resino-Benicarló)
-Ciència i Gastronomia: Juan Viña Ribes (Catedràtic de la Universitat de València)
-Els que ho fan realitat: Federacions d'Hostaleria (comunitària i provincials)
-Maker de Xefs: El Taller de Piñero (Alcoi)
-D.O. + IG Protegides: CR Xixona i Torró d'Alacant
-Celler: MG Wines
-Crític Gastronòmic: Pedro García Mocholí (Las Provincias, València)
-Publicacions i Divulgació: Ángeles Ruiz García (Universitat d'Alacant)
-Pastisser: Dani Álvarez (Dalua-Elx)
-Trajectòria: María José San Román (Monastrell, Alacant), Miguel Barrera (Cal Paradís,  Vall d'Alba) i Família Rausell (València)
-Formació: C D T de la Comunitat Valenciana
-ESPECIAL: Homenatge a Vicente Castelló (Nou Manolín d'Alacant)

-----------------

XI CONCURS DE PUTXERO I POSTRES DE KAKI 


PREMIS POSTRES AMB CAQUI DE LA RIBERA
1r Premi: Restaurant Picanterra, de Cullera
2n Premi: Restaurant Bon Aire del Palmar
3r Premi: Restaurant Gambrinus, de Siete Aguas

PREMIS PUTXERO VALENCIÀ
1r Premi: Restaurant Casa Granero, de Serra
2n Premi: Restaurant La fi de la fam, de Sueca
3r Premi: Restaurant l’Alfàbega, d’Alginet

Els restaurants participants (15 d'octubre) han sigut: CASA GRANERO i CHAPARRAL, de Serra; EL RINCÓN, de Meliana; GAMBRINUS, de Siete Aguas; JUAN XXIII, de Benifaió; LA ALAMEDA i RONG HUA de València; Restaurant L’Alfàbega , d'Alginet; LA GRANJA, LLOPIS i La fi de la FAM de Sueca; LA MAR SALÀ i PICANTERRA, de Cullera; MIGUEL Y JUANI, d'Alcúdia; NAZARET, de la Platja de Puçol; TABICK, de Llombai; EMI, d'Orxeta; LA SEDE i HOTEL LES ROTES, de Dénia i AVENIDA 2.0, de Massamagrell.

El jurat ha estat format per Emiliano García (Casa Montaña), Pere Gómez (l’Oncle Pere de l’Alcúdia), Pilar Lozano (La Riuà, de València), Juan Carlos Galbis; Bea Ballester i Leo Montagut (La Visteta, de Barx; guanyadors de l'any passat), Xavier Campillo (Concurs Internacional de Paelles de Sueca), Carmen Pallarés (Arrossos de Tavernes), Santi Hernández (programa de ràdio La Llavor), i Andreu Salom (alcalde de l’Alcúdia).

----------------------


47 edició del CONCURS DE PA tradicional i de format lliure del Gremi de Forners i Pastissers de València (25 de setembre)

PA TRADICIONAL (barra, redó i pataqueta):
1r PREMI - FORN DE GERMAN (Major, 132, Natzaret)
2n PREMI - FORN DE VELARTE (Vicente Puchol, 47, Castellar)
3r PREMI - FORN ARTESÀ "LES NETES DE RAFAELET" (Dalt de la Mar, 61, Natzaret)

PA DE FORMAT LLIURE:
1r PREMI - FORN ARTESÀ "LES NETES DE RAFAELET"
(Pan de Cristal amb llavors, Pa d'Hamburguesa Especial, Pa de Farina de Garrofa amb  Xocolate i Pan Capucchino)
2n PREMI - VICENTE BALBASTRE BENAVENT (Túria, 9, Mislata)
3r PREMI - FORN SAN PABLO (Avda de l'Oest, 25)

(Jurat format pels guanyadors de l'edició anterior, representants d'organitzacions de consumidors i mitjans de comunicació)
à punt

Forns top de València
- Sant Bartolomé (Russafa, Duc de Calàbria, 14)
- Valbent (Mislata, Túria, 9)
- La Pastisseria (L'Alcúdia, Major, 11)
- Better Pan (Alacant, Agatángelo Soler)