dissabte, 12 de maig del 2018
Amadeu de Saboia, 15. Mestalla - 963 93 40 46Fa molts anys que vaig vindre a aquest restaurant (he llegit que, després de treballar amb Martín Berasategui i Manuel de la Osa, va obrir en 2001, així que com a molt en fa 17) i com que en llig bones crítiques, decidim celebrar aniversari ací.
Venim passejant i comencem amb aigua amb gas, Badoit (3,75 €).
Només funcionen amb menú. Hi ha el Luna (32,50 €), l'Alejandro (56 €) i el Gran Alejandro (82 €). Al migdia també hi ha el Medio Sol, amb arròs (23,50 €) i el Medio Sol Bogavante (39,50 €).
No ens ha envaït l'eufòria i hem demanat el més sezillet, amb tres entrants per a compartir al centre -que han resultat individuals, un detall-, carn o peix a triar, i postres.
Tantum Ergo Pinot Noir 2015 DO Cava
Pinot Noir
12% vol
Criança sobre mare mínim 15 mesos; degollament manual.
Bodegas Hispanosuizas. El Pontón, Requena
29,99 € (21,50 Vinissimus)
Menys saborós que altres vegades; gas excessiu.
Ho comentem quan ens pregunten i ix la sommelier, Yaneth Álvarez, a explicar-nos que depén de l'any, que potser si el guarden 2 anys estarà millor...
Hi ha la possibilitat de dur el vi de casa i et cobren 8 € pel servei.
Entrants:
-Mousse de clòtxina valenciana amb envinagrats i maionesa de rave picant. Interessant.
He llegit que el 10 de maig estava previst celebrar la "II Clotxinada", però que serà el 7 de juny.
-Ajoblanco amb ametla Marcona i bonítol. Fresquet i bo.
-Lleterola amb creïlla al morter. Aromàtic.
Plat principal:
-Jo, bacallà amb tires de sépia, bullit valencià... (a la carta posava "amb cucús d'arbequina")
-JJ, galta de vedella amb fals tartar de creïlla. Mmmmm, com m'agradaria poder-la fer així!
-Postres: Passió de taronja i ametla, amb mango. Deliciós.
Café: 1,70 €
Total: 52,22 € x 2
Tot està bo, no puc posar cap però, tot i això esperava més per al meu aniversari.
No parlen valencià.
5 barricas
Historias con delantal
He llegit també que Alejandro del Toro porta un club que em desperta curiositat; Yaneth n'és la conductora i ell marida.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada