dimarts, 29 de maig del 2018

Les princeses combreguen... no?

diumenge, 27 de maig del 2018

Quin oratge tan estrany aquesta primavera! Ara fa sol, ara plou, ara fa vent...
Avui Valeria fa la Primera Comunió, al col·legi, i després ho celebrem a la Masia de l'Olivar (Bétera), aquesta vegada en un edifici annex envoltat d'arbres.

A l'exterior, resfrescs i begudes diverses amb olivetes adobades i ametletes.
I ja dins, el dinar,
Masia de l'Olivar



Renovatium White 2016 DO València
Moscatell d'Alexandria
12,5% vol.
Terravineas. La Portera, Requena
Aprox 5,55 €






- Entrant fred: brunoise* de llonganissa curada amb tomata, mel i fruites seques amb tapa de cebeta, sardina fumada i cebollí. [*forma de tallar les verdures en daus menudets]


Nodus Bobal DO Utiel-Requena
Boval
13% vol.
Bodegas Nodus. Caudete de las Fuentes
Gonzalo Medina
Aprox. 8 €




- Entrant templat: lassanya de vedella, espàrrecs silvestres i shitake amb salsa del seu suc

- Sorbet de llima amb cava

- Plat principal calent: arròs melós de gambot i calamar. Boníssim.

I si volem repetir...

- Postres: gelat de mango, amb culis de mora, fruita de temporada, cruixent de pasta filo amb canyella i pols de pastís Red Velvet

- Pastís de celebració de vainilla, trufa i xocolate

Avui, doble celebració, que també és l'aniversari de la xiqueta. Per molts anys, perla.

I no poden faltar les orelletes típiques del Camp de Túria
"L'art de fer orelletes en un corral de Bétera"
Recepta orelletes amb mel

Nodus Brut Nature DO Cava
Macabeu i Chardonnay
12% vol.
Bodegas Nodus. Caudete de las Fuentes
Aprox. 15 €

Cafés i infusions. I gintònic si en vols.

Serà per llepolies...!


Servei atent a qualsevol necessitat. Parla valencià.