diumenge, 27 de maig del 2018
Quin oratge tan estrany aquesta primavera! Ara fa sol, ara plou, ara fa vent...
Avui Valeria fa la Primera Comunió, al col·legi, i després ho celebrem a la Masia de l'Olivar (Bétera), aquesta vegada en un edifici annex envoltat d'arbres.
A l'exterior, resfrescs i begudes diverses amb olivetes adobades i ametletes.
I ja dins, el dinar,
Masia de l'Olivar |
Renovatium White 2016 DO València
Moscatell d'Alexandria
12,5% vol.
Terravineas. La Portera, Requena
Aprox 5,55 €
- Entrant fred: brunoise* de llonganissa curada amb tomata, mel i fruites seques amb tapa de cebeta, sardina fumada i cebollí. [*forma de tallar les verdures en daus menudets]
Nodus Bobal DO Utiel-Requena
Boval
13% vol.
Bodegas Nodus. Caudete de las Fuentes
Gonzalo Medina
Aprox. 8 €
- Entrant templat: lassanya de vedella, espàrrecs silvestres i shitake amb salsa del seu suc
- Sorbet de llima amb cava
- Plat principal calent: arròs melós de gambot i calamar. Boníssim.
I si volem repetir...
- Postres: gelat de mango, amb culis de mora, fruita de temporada, cruixent de pasta filo amb canyella i pols de pastís Red Velvet
- Pastís de celebració de vainilla, trufa i xocolate
Avui, doble celebració, que també és l'aniversari de la xiqueta. Per molts anys, perla.
I no poden faltar les orelletes típiques del Camp de Túria
"L'art de fer orelletes en un corral de Bétera"
Recepta orelletes amb mel
Nodus Brut Nature DO Cava
Macabeu i Chardonnay
12% vol.
Bodegas Nodus. Caudete de las Fuentes
Aprox. 15 €
Cafés i infusions. I gintònic si en vols.
Serà per llepolies...!
Servei atent a qualsevol necessitat. Parla valencià.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada