diumenge, 26 de juny del 2016

Marina Beach o Miami Vice o Platja de València?

Marina Beach Club. Marina Reial Joan Carles I  -  961150007

Abans que res, crec que els comentaris d'Abreunvinito sobre el lloc i el servei són de lectura obligada: per a morir de riure! Com quasi sempre, d'acord en la valoració. Hi ha molta gent treballant, però no es veu que la distribució de tasques estiga ben feta. Tarden molt a aclarir-se per a atendre la taula (hem de demanar la carta, al mig minut ja volen saber què volem i després hem d'insistir perquè ens prenguen nota; diversos cambrers porten tots els plats alhora, molt amablement, tot s'ha de dir).
No tinc molt clar el públic al qual va adreçat el lloc. Al menjador hi ha famílies, parelles, molts grups d'amics -sobretot xiques-... L'accés al Lounge (hamaques, piscina i servei de bar) val 50 € i alhora passa vora les taules de la terrassa gent amb xancletes i banyador que ve de la platja!!! Ara, he llegit que no admeten gent amb vestimenta feridora ni acomiadaments de solters.

lovevalencia
marinabeachclub
Diuen que és un projecte 100 % valencià (Ranchal Arquitectes i Janfri Design, amb Andreu World, Punt, Vondom, Gandia Blasco, Point, Viccarbe, Skyline, Exportjunk, Flos, Porcelanosa...). Es veu que per al nom ja no en va quedar...


Muga Blanco 2015 DOCa Rioja
90 % viura, 10 % malvasia
Fermentat en bóta nova de roure francés
13,5 % vol
Bodegas Muga. Haro, La Rioja
Enòleg: Jorge Muga
19 € (9,30 € Vinissimus)

Fruita blanca i un poc de flor també blanca, cítrics, punt justetet de fusta i mineral; suau i alhora amb caràcter, molt agradable.


Sé que les obsessions no són bones, però mira, ara m'ha pegat per la "llista" de braves i ensalada russa; intente resistir-me'n, però amb la boca xicoteta.

De la cuina Marina demanem:
Ensalada russa feta del dia (encara com!) "a la nostra manera" (7,50 €). Para un poquet seca (per la tonyina?)
Polp torrat sobre creïlla fregida i crema de moniato torrat (12,50 €). Molt ben presentat, i molt bo.


Creïlles braves amb salsa de jalapeños (7,50 €). Plat bonic, encara que no m'agrada el punt de fregit de la creïlla.

Clòtxines al vapor de llorer, amb all (9,50 €)


I del menú japonés Tatami:
Sweet Beach. Maki d'arròs i alga nori amb foie, mango i ceba caramel·litzada, amb salsa de Porto dolç. Plat molt bonic; un poquet massa dolç, però bo (11,50 €).


Marina. Maki farcit de tonyina i vieira, recobert de salmó fresc i teriyaki. Per contra, un poquet massa salat (11,50 €).

No demanem postres. Un café del temps
Cobren el servei de pa (encara que no el tastes) i cobert: 1,50 € x 2.
Total: 41,75 € x 2

El menjar no destaca per la seua qualitat o elaboració, però tot està bo. Si  vos agrada menjar o fer una copa cara a la mar, és un lloc bonic.
No parlen valencià.
----------------------

I a la nit, gràcies al detall, la generositat (i la mèmòria) de Carmeta, tinc entrada per a veure la Sílvia Pérez Cruz presentant En la imaginación al Serenates de La Nau (amb Albert Sanz, piano; Marc Miralta, bateria; Javier Colina, contrabaix; Perico Sambeat, saxo).

facebook La Nau


Tot i que no sóc fan de l'estil de les cançons del disc (m'agrada més la variació del concert de Granada), la màgia de la veu d'aquesta xica és aborronadora, tant que se li perdonen coses com aquelles de "que gustaso".

"De la Nau al cel"