dissabte, 7 de maig de 2016

Oyster - Huîtres - Ostres!

Divendres, 6 de maig del 2016
Oyster Bar De Claire. Sevilla, 27. Russafa, València - 963 253 657


Laurent-Perrier Brut  AOC Champagne
50% Chardonnay, 35 % Pinot Noir, 15 % Pinot Meunier
12 % vol.
Domaine Laurent-Perrier. Tours-Sur-Marne, França

38,50 €  (34,70 € Lavinia)

Fruita blanca, cítrics; sense forn. Fresc, fàcil, agradable.



- 6 ostres nº 3 (solament hi ha aquestes) (17,60 €)
Huîtres Spéciales de claire Marennes Oléron. Entre la Normandie et la Charente-Maritime
Notem la mar, sí. Llàstima que siguen tan menudetes.


- Post de sardines fumades (13,20 €)


No és una post, és un plat amb quatre llomets de sardina marinada, sense variació, sobre una llesqueta de tomaca i oli. Un poc salades, però bones.

- Cebiche de reig (corbina) (15,40 €) Boníssim, sense eixe cítric excessiu amb què se sol presentar. Llàstima de l'alvocat, massa verd.


Vieires amb mantega de Nantes (beurre blanc) (13,20 €) Bona preparació, saborosa.


Total: 48,95 € x 2

No parlen Valencià
El 10 % IVA no està inclòs en la carta (jo l'he afegit a cada plat); això no m'agrada gens.
D'altra banda, no cobren la cistelleta de pa torrat i el plateret amb mantega salada i cibulet. Això m'agrada molt.

És un lloc que no enamora, però està propet de casa i tenen taula -sense reservar- un divendres de principi de mes al barri!

Oh, claire de la lune (1)