dilluns, 30 de maig de 2016

cuina-russaf-art

dissabte, 28 de maig del 2016


Vesprada estranya, el cel té un groc perillós, fa molta calor, un vent fastigós, cauen dues gotes i mitja, ix l'arc de Sant Martí... i nosaltres de passeig per les portes obertes de Russafart: estudis, cases, botigues... molt d'art i molt bon rotllo.

Estudi Cosín
I encara que es nota que hi ha partit de futbol, és difícil trobar taula per a fer una picadeta. Trobem lloc a

Cuinar-te. Puerto Rico, 15. Russafa - 963 290 562

Cuatro Pasos 2012 DO Bierzo
Mencia
2 mesos en bóta de roure francés i americà
14 % vol.
Bodega Cuatro Pasos (Martín Códax). Cacabelos, Lleó
Enòleg: Luciano Amoedo
13 € (Aprox. 6,55 € Vinissimus)

Fruita, alcohol, balsàmic, punt amarg. Normalet.

Verema

Demanem uns platerets per a compartir:

–Ensalada d'areng fumat i poma  amb cintes de carabasseta, cogombrets agredolços i maionesa de iogut (6 €). Fresca i agradable.

–Bacallà amb allioli de codonyat (8 €)


–Creïlles “pica pica”, amb salsa dolça-picant i oli de coriandre (5 €)


–Hamburguesa vegetal, de falafel amb pisto, salsa de iogurt i ceba caramel·litzada (7 €). Molt sucoset el falafel. Llàtima de pa, industrial.


–Brownie d'ametlaa i cobertura amb gelat de vainilla

Total: 14,50 € x 3

Tarden un poquet a atendre, però una vegada comencen, tot seguidet. Bon servei, atent i amable.

Bon lloc per a anar amb un grup de gent.

No parlen valencià.

katablok