dissabte, 3 d’octubre del 2015

Bar Tonyina (2)

divendres, 2 d'octubre del 2015

No sé com som la gent, de seguida que un lloc està de moda allà que volem anar. Jo, la veritat, és que tinc una llista molt llarga de bars i restaurants on vull anar; quan vaig, molts ja han passat de moda, però no m'estic queixant, eh? Avui volíem anar al The book, i no ha pogut ser -hem telefonat a última hora, tot s'ha de dir- així que anem a un que està propet,
Gastrobar Tonyina, Xile, 3. Barri Mestalla - 963 259 171

Com que arribem tardet a dinar, ens diuen que a la carta ja no pot ser, ha de ser el menú, encara que sí que podem triar un entrant que li abellia a Jj,

Crema catalana de foie  (7 €). Un bon entrant.


Demanem un got de cervesa, una copa de vi i aigua.


Flor de vetus 2013 D.O. Toro
100% Tinta de Toro.
9 mesos en bota de roure francés (50%) i americà (50%)
Bodegas Vetus. Toro, Zamora
Copa 3 € (Aprox. 8,70 € 75 cl)

Fruita i torrats




El menú és de plats únics, i val 12 €, sense beguda

- Ensalada de bajoqueta, pernil i fruita seca. Molt ben adobada.


- Torrada de piquillo, ventresca de tonyina i maionesa àcida. No està malament, però és que a mi no em sol agradar el pimentó de conserva ni la maionesa. A més a més, crec que haurien de ser un poc més diferents aquests dos plats.

- Caneló cruixent -pasta fullada- amb salmó i carabasseta


- Escuma de iogurt amb pruna (alerta amb els pinyols!!!)



No parlen valencià.

El servei comença sent correcte -amb aquell "puntet" perquè ja és tard- i acaba sent mooolt amable, sobretot quan li fem veure que no ens ha cobrat el plat extra i després quan estem interessats a comprar el vermut de la casa.

Total: 19,10 € x 2

Un lloc agradable, amb bona relació qualitat-preu. Les dues vegades que hi he estat he dinat de menú; hauré d'anar algun dia a sopar a la carta.

katablok (1)
Verema