dissabte, 10 de gener del 2015
Camí vell de Líria, 93
Beniferri 635 69 36 56Fa tan bon dia que el xic, en eixir de treballar -tard-, se n'ha anat a fer una volteta amb el "bòlid". Em replega i em fa una nova proposició deshonesta: On anem a dinar? Xe, que no sé dir que no. Havia vist al facebook unes fotos d'un nou restaurant recomanat per gent de confiança, i allà que anem.
Pensava que Beniferri estava un poquet més lluny, però en uns minutets ens hi plantem i em quede bocabadada: l'antic camí de Llíria que queda abruptament interromput i unes cases antigues de poble enmig d'uns edificis moderns i ben alts, la Ciutat de Congressos.
A l'antiga cuina hi ha ara una sala reservada. A nosaltres, ens asseu vora la llar.
JJ demana un fino i li porten
Duque Manzanilla DO Manzanilla-Sanlúcar de Barrameda
100 % palomino
15 % vol.
Sánchez Romate Hermanos. Jerez de la Frontera. (Selecció El Corte Inglés)
Lleuger., sense res especial.
I el xic ens explica què ens servirà.
Quan ens porta la carta de vins... ui, ui, ui, breu però intereressant, ens sembla que sabem qui n'és l'assessor: el nostre Pep (Mesquevins, Ca Pepico).
Barco del Corneta 2013 VT Castilla-León
Verdejo
8 mesos de criança sobre pòsit en roure francés
26 € (aprox. 16,95 €)
Barco del Corneta. Medina del Campo, Valladolid.
Beatriz Herranz
Fresc, suau, bona acidesa, fruita, mineral...
(Caldrá tastar la garnacha de La Fábula)
"Historia de dos mujeres"
-Comencem amb una ensalada de tomaca valenciana, ventresca de tonyina, ceba i brots verds. I el pa... gloriós, amb tota l'aroma i el sabor de la brasa, tant que amaga els de l'oli i la tomaca.
-Bunyols de bacallà (d'eixos que pareix que duguen carabassa) amb la pell cruixent i germinats de rave picant. Bons.
- Carxofes amb pernil. Tendres i saboroses.
Verema |
Està boníssim. Té una textura molt agradable i el sabor de la brasa és inigualable. Potser és un poc excessiu per a dos, perquè és molt gras.
Pablo ve a taula a preguntar com ha anat el dinar. Molt bé.
I falten les postres: pinya natural i pastís d'almívar de llet. Tot i que no podem més i que no té massa gràcia la presentació, està deliciós i va caient...
Al final ens assabentarem que el menú valia 30 €.
Total: 86 € (2 pers)
Un lloc que val la pena conéixer. I potser repetir; haurem de tastar un arròs a migdia i una carn a la brasa de nit.
Falta un poquet de professionalitat en el servei (no saber alguna qüestió del menjar i no preguntar per poder aclarir-ho més tard, dir que un vi deu ser bo perquè la gent el demana molt...), però la gran amabilitat i la bona voluntat fan que no es tinga massa en compte.
No parlen valencià, tot i que hi ha algun intent tímid.
VinoWine
Verema
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada