dissabte, 2 de febrer del 2013
A la xarxa el presenten com a "lounge bar" (bar de moda a Nord-amèrica on hi ha música, normalment chill out, pop o comercial, molt baixeta per poder mantenir una conversa, i on es pot prendre un còctel o un sopar lleuger).
Els nostres amics coneixen aquest lloc perquè vénen de tant en tant a dinar; hi ha un menú de migdia (10,50 €) amb unes tapes i un arrosset que et fan al moment, normalment bastant original. Disposen d'una terrasseta al carrer molt tranquil·la.
A la nit és diferent. Hi ha carta i dos menús, un de 5 tapes (20 €) i un de 3 tapes i un plat (24 €). Ens diuen que les tapes no són abundants i ens recomanen el menú degustació; triem el segon.
La carta de vins és bastant variadeta. Triem una opció "arriscada":
Tres patas DO Méntrida
80 % garnatxa, 20 % sirà
Bodegas Canopy, Toledo (també Malpaso)
Enòlegs: Belarmino Fernández Bombín i Alfonso Chacón Gil
20 € (aprox. 11,50-15 €)
Inici difícil, reducció, animal, picant, però a poquet a poquet apareix la fruita, el balsàmic. Final agradable.
Ens quedem curts i demanem dos copetes de
Bobal de Sanjuan DO Utiel-Requena
2 x 3 € (la botella val 7,50 €)
Els nostres amics coneixen aquest lloc perquè vénen de tant en tant a dinar; hi ha un menú de migdia (10,50 €) amb unes tapes i un arrosset que et fan al moment, normalment bastant original. Disposen d'una terrasseta al carrer molt tranquil·la.
A la nit és diferent. Hi ha carta i dos menús, un de 5 tapes (20 €) i un de 3 tapes i un plat (24 €). Ens diuen que les tapes no són abundants i ens recomanen el menú degustació; triem el segon.
La carta de vins és bastant variadeta. Triem una opció "arriscada":
Tres patas DO Méntrida
80 % garnatxa, 20 % sirà
Bodegas Canopy, Toledo (també Malpaso)
Enòlegs: Belarmino Fernández Bombín i Alfonso Chacón Gil
20 € (aprox. 11,50-15 €)
Inici difícil, reducció, animal, picant, però a poquet a poquet apareix la fruita, el balsàmic. Final agradable.
Ens quedem curts i demanem dos copetes de
Bobal de Sanjuan DO Utiel-Requena
2 x 3 € (la botella val 7,50 €)
Verema |
- Ensalada de tabule d'espelta i forment negre (fajol, trigo sarraceno).
Molt ben adobadeta.
-Fals surimi de pàmpol atlàntic (pez mantequilla) amb emulsió de gamba ratllada.
Quan es posa una cosa de moda... no havia sentit parlar d'aquest peix i en uns mesos... per tot arreu. El que està boníssim és el caldet.
-Creïlles braves.
Senceres, menudetes, amb tomaca picant i allioli per damunt.
Com a plat principal, ens donen a triar entre lluç
i porc blanc.
Jo trie el primer, lluç amb cintes de carabasseta.
Per a les postres, crema de formatge amb fruites roges.
(esperava formatge fresc, i és més paregut a la pannacotta; un poquet pesat)
Acompanyades de 2 Blanc de neu Alta Alella (2 x 4 €)
i 1 copeta de licor d'herbes (2,90 €)
2 cerveses, 1 aigua, 2 cafés
Pa: 3 x 0,75 €, IVA no inclòs
TOTAL: 145, 25 € (36,32 € x 4 persones)
El lloc no està malament, i el servei és atent i amable.
Llàstima que cobren el pa (com que en som 4 i n'han cobrat 3, supose que el cobren si el reposen)
i l'IVA a banda i que no hagen tingut un detallet final amb els clients habituals.
Tenen pàgina al facebook (A mi, m'agrada més que tinguen web, però supose que és molt més complicat)
verema
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada