diumenge, 10 de febrer del 2013

Marcelino, pan y vino

Chico Ostra, Músic Belando, 15. Benimaclet
dijous, 7 de febrer de 2013


Pa i vi, sí, però han passat uns quants anys, no estem al convent i no veurem ni el Pablito Calvo ni Ladislao Vadja; ara les protagonistes són Clara i la seua sòcia, al Chico Ostra.
Ens proposen tres vins amb tres panets del Pan Creativo Artesano (pa elaborat a mà amb massa mare natural sense additius).




Vegalfaro blanc 2011 DO Utiel-Requena

Chardonnay. Bóta de roure francés.
Vegalfaro Viñedos y Bodegas. Requena
Enòleg: Rodolfo Valiente
Fruita blanca i flors, un poquiu cítric; lleuger però molt agradable.

Pa d'avellanes amb mel de flor del taronger (saborosíssim, no li cal mescla, no)


Efe Monastrell 2011 DO València
Vi ecològic
Bodegas Los frailes. Fontanars dels Alforins.
Enòleg: Miguel Velázquez
Fruita madura, un poquet balsàmic i dolç. Llépol

Ciabatta d'olives negres (molt bo, potser para un poc sec)



Dominio Los Pinos Tinto Barrica 2010 DO València
Tempranillo, sirà, cabernet sauvignon
Bodegas Los Pinos. Fontanars
Enòleg: Jean Natolí
4 mesos en bóta de roure francés i americà
Fruita. Agradable.

Pa de vi negre (curiós)



Acabem amb una ensaladeta molt bona (amb formatge, tomaca seca...), un hummus i un salmorejo.
Total: 30 € (2 pers.)
Una proposta i un lloc molt recomanables. Parlen valencià.

Fotos: Dora