diumenge, 24 de febrer de 2013

La Galette

Dr. Serrano, 17. Russafa   Tel. 963 413 927
dissabte, 23 F
Fa un vent molt desagradable, gelat. JJ ha estat a l'encontre Verema i anem a fer un mosset. Hem passat moltes vegades per aquest lloc i mai no hi havíem entrat; va, una oportunitat.
Servei poc acollidor, la carta a taula i ni una paraula, ni un somriure.
Demanem una ensalada completeta, Contraste (mesclum, poma, anous, pernil, xampinyons, parmesà...) [5,90 €] i una post de formatges francesos (que serveixen sense ni tan sols dir quins són, ja no dic descriure'ls; pregunte i contesten, això sí) amb llesquetes de pa torrades [12 €].

Ja que estem, demanem la sidra que ofereixen en cada taula: 
Val de Rance   Bretanya
Tipus Cru Breton. Escumosa. Brut (semiseca)
Color ambre fosc. Olor intensa. He llegit que fa gust de les pomes agres i seques típiques de la Bretanya.
11,50 €
creperiebretonne
I passem al plat principal, les Galettes de Sarrasin
Les galettes són una especialitat gastronòmica de la regió francesa de Bretanya, variant de les creps, fetes amb farina de forment negre (sarraí).
En demanem una Reina (formatge roqueforti i porros) [9,50 €]
i una Celta (espinacs, pernil dolç, formatge emmental i ou). [8,50 €]


Per a les postres solament tenen creps i gelat. No en demanem.
Total: 52,14 € (2 pers.)   (Als preus de la carta no està inclòs l'IVA, 10 %)

No parlen valencià (bo, no parlen molt; l'ama o cap de sala deu parlar francés)

2 comentaris:

Q ha dit...

Jo hi aní fa dos anys i no hi he tornat; la RQP no em sembla de les millors en l'oferta de Russafa. Si ens apartem de la galette del dia, dinar (regular) allí no ix bé de preu...

Almàssera ha dit...

Tota la raó, Queti. No és barat, no sorprén gens i, damunt, atenció ben eixuta.