Carrer de la Mar, 34 (antic Turangalila), barri de la Seu. 960 619 393/ 652 866 299
Cuina de mercat
divendres, 11 de gener de 2013
Lloc gran, lluminós i agradable.
(A Russafa tenen El Soho Terrace, on fan bàsicament hamburgueses gourmet i ensalades)
Hi ha un menú de migdia, 11 €, amb quatre entrants per a triar, quatre plats principals i tres o quatre postres.
- Carpaccio d'albergínia amb gambetes i ruca.
Molt abellidor; una bona opció.
- Pastís de cap-roig amb moixama.
També encertadíssim.
(Hi ha també Ensalada César i Crema de creïlla i porro)
- Arròs amb pollastre i bolets
(Hi ha també Llom a la sal, Llucet...)
- Per a les postres hi ha brownie amb gelat de mandarina, una crema o sopa de xocolate i fruita fresca. Triem la primera opció; el gelat de mandarina està ben bo, el brownie és un bescuitet i prou.
El menú inclou dues begudes. Demanem una cerveseta i una copa de vi (Finca Álvarez).
I també inclou pa i café! I IVA!
Servei molt amable (esperem que no siga solament perquè estan començant). No parlen valencià.
Una opció molt recomanable.
(I si després s'allarga amb unes rises Guinness... dia complet)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada