diumenge, 6 de gener del 2013

El tap i altres terres

dimecres, 2 de gener de 2013

eltap / enotecaeltap C/ Roteros, 9 -  Barri del Carme, València   963 912 627

No puc penjar ni una sola foto, i això que portava la càmera en la butxaca. Deu ser que el retrobament amb amics de fa temps em va emocionar massa. (ací teniu algunes fotos de Valencia Guida)

Som una taula de 10 i ens deixem aconsellar, tot plats per a compartir.

-Burrata. Ensalada amb formatge de bufala, tomata seca...
-Lassanya de sardina amb verduretes. Original i molt bona.
-Tartar de salmó, guacamole i gingebre.
-Polp a la flama amb puré de creïlla a la gallega i oli de tomata seca. Una bona interpretació, fantàstica.
-Canaló d'ànec, bolets i parmesà.

-Pastís de formatge amb dolç de llet i base de galetes. Boníssim en textures i sabors (per a mi, les millors postres de les tres)
-Tatin de poma (pasta fullada) amb gelat de canyella.
-Brownie de xocolate negre amb salsa de xocolate blanc, fruites roges i gelat de Baileys

 Carta de vins interessant

Borsao Tres picos 2010 DO Campo de Borja
Garnatxa
5 mesos en bóta de roure francés
Bodegas Borsao. Borja, Saragossa
Enòleg: José Luis Chueca
18 € (x 5)
Fàcil de beure, agradable, amb un punt dolç, de vainilla, càlid.
verema

pa: 0,75 € x 10
cafés i infusions
aigua
Total: 27,50 € persona

Molt ben atesos per Michele Gallana (italià, amic d'un amic, de l'època del primer Santa Companya, que també ha treballat al Seu-Xerea, i a La Lluerna)
verema