dijous, 4 d’agost del 2011

Divino

Serrans, 22 València  Tel. 963 914 060



Triem este lloc, seguint les recomanacions de Verema,  per sopar amb uns amics.

Mentre esperem que vinguen tots, anem mirant la carta (idea original i pràctica, és el tapetet de paper individual; en castellà i també algunes coses en valencià i anglés) i demanem una copeta de vi blanc (que no arribarà mai) i aigua (que haurem de tornar a demanar).
Anem a pams: que esperaríeu d'un restaurant que es diu DIVINO  Winebar&TapasRestaurant? Doncs sí, hi ha una fantàstica carta de vins, a més a més a un preu fantàstic (el mateix de la botiga Las añadas de España + 1,20€ per persona en el primer vi i 0,60 € en els següents), però el mestre-sala no és capaç ni de memoritzar el vi que li demanem, és que porta una setmana en el local.

Hi ha Menú degustació (amb possibilitat de maridar amb vins), però demanem per compartir:
(El restaurant no està ple, però tarden un poquet a servir-nos; ens pregunten si volem pa, és un detall; pa de la casa: 2 x 1,50€)
- Pernil ibèric tallat a mà (100 g. 12,90 €; 50 g. 6,75 €). Està molt bo, però no sé per què ens porten 1/2 ració per a sis persones.
- Croquetes de calamaret en la seua pròpia tinta. 7,90 € (Novament, en porten 4 per a 6 persones. En demanem més i en porten 2; no ens les cobren). Boníssimes
- Brandada d'abadejo amb pa de ceba 7,90 € (esta vegada n'hi ha 8 unitats). Bona
I després cadascú es demana un plat:
- 2 Entrecot 
- 3 Secret ibèric
- 1 Cua de bou
No sé si és per la conversa sobre economia i les primes de risc o per què, ningú no comenta res sobre els plats. Supose que correctes (amb ganivets inadequats, això sí).
Per a les postres:
- 3 Pastís Tatin (1 amb gelat)
- 2 Flam de formatge
- 1 Brownie
- 5 Café

Quant al vi:
- P.F. PIE FRANCO 2009   MANCHUELA   13,85 €
Ja havíem tastat este vi en la Kata 67ª. Està un poc tancat, però quan va obrint-se ofereix unes aromes agradables (fruita, un poc mineral, espècies...) i caràcter en boca. Interessant
- CHATEAU COTE DE BALEAU G.CRU 2007  (SAINT-EMILION)   24,35 €
No ens diu res. 

Total: 29 € per persona
verema

De segur que amb un poquet de "rodatge" funcionarà millor.