dimarts, 31 de gener del 2023

Dilluns 30 de gener, l'Acadèmia de la Gastronomia de la Comunitat Valenciana ha lliurat en l'Auditori de la Diputació d'Alacant (ADDA) els seus premis anuals:
-José Vicente Pérez, del restaurant El Bressol (València), Millor Cap de Sala
-Santos Ruiz Álvarez, periodista gastronòmic de Levante-EMV, Millor Comunicació Gastronòmica
-Mari Carmen Banyuls (Grup Ricard Camarena), Gestió Sostenible
-Restaurant Rioja de Benissanó, Reconeixement a la Trajectòria
-Fran Espí, del restaurant la Sucursal (València), Talent Emergent
-Restaurant Espacio Montoro, de Pablo Montoro (Alacant), Restaurant Revelació
-José Manuel Miguel, restaurant Beat de Calp, Millor Xef
-Associació Alcachofa Vega Baixa del Segura, Millor Producte Agroalimentari
-Casa Agrícola Pepe Mendoza (Llíber), premi Món del Vi
-Xocolates Valor (la Vila Joiosa), Millor Empresa Gastronòmica