dimarts, 10 d’agost del 2021

Holiday Mood

dissabte, 7 d'agost
IMOOD. Verge del Puig*, 2. El Puig - 648 927 599
GOOD IMOOD FOOD
Normalment, quan estem a la platja no eixim a sopar fora, però hem estat escorcollant a la xarxa restaurants abellidors per la zona i hem trobat les fotos d'aquest asiàtic que ens han semblat molt suggerents (Rh Studio)
interioresminimalistas
No sabria explicar per què, si hem vingut perquè ens ha cridat l'atenció el lloc, triem sopar a la terrassa (el carrer)... deu ser aquesta pandèmia que ens ha regirat el cap.

Per a beure, aigua Vichy (1,95 €) i copa de vi blanc (Juan de Juanes, 1,50 €)
Compartim alguns plats:

Ensalada d'algues wakame i sèsam (5,95 €)




Wantan (farcellets) de surimi i Philadelphia (4,95 €)

El wantan (wanton o wonton, 餛 飩) és una massa molt fina i farcida (generalment de carn picada de porc o vedella) molt comú en la gastronomia de la Xina.



Bol de sushi cruixent de Califòrnia Roll (arròs, surimi, alga nori, verdures fresques, alvocat, salsa Sriracha Mayo); 6,95 €).

M'havia fet gràcia aquesta "deconstrucció", però crec que mereix la pena demanar els rotllets de sushi "construïts".




Okonomiyaki (truita japonesa farcida de pollastre, brots de soia, formatge i salsa teriyaki; 6,95 €)
L'okonomiyaki (お好み焼き) és un plat típic japonès que consisteix en una massa amb diversos ingredients cuinats a la planxa [l'honorífic o (お) + konomi (好み, gust) + yaki (焼き, preparat/cuinat a la planxa)]

Tempura vegetal japonesa (5,95 €)
Total: 17,10 € x 2
Ni bé, ni malament, ni tot el contrari. 
No parlen valencià, però si voleu filosofar en anglés...
      “mood affects our choice of food, and food expresses our mood” 
      “I dominate my mood-iMood”
---------------------
*No em puc aclarir: l'avinguda porta el nom de "Verge del Puig", tot i que en valencià és habitual l'ús de "Mare de Déu", i el Monestir és de Santa Maria del Puig. Al web del Monestir (només en castellà) llig que és el Santuari de la Mare de Déu dels Àngels (literalment, de Nuestra Señora de los Ángeles -patrona del Regne de València des de 1237-), construït en una cruïlla estratègica: Via Augusta, Camí de de Sant Vicent Màrtir, Camí del Cid i Ruta del Sant Graal.