dissabte, 16 de gener de 2021

El càlid hivern de s'alat

dijous, 14 de gener

Com de malament ho està passant el sector de l'hostaleria -i tants altres-... Ara només poden obrir fins a les 5 de la vesprada. S'alat (Pintor Salvador abril, 34. Russafa - 963 034 975 / 645 821 543) només obria a la nit, excepte alguns divendres i dissabtes,  però ara ho fa al migdia, de dimecres a diumenge. Entrem a les 15,10 h, i tenim tot el restaurant per a nosaltres; Clara ens diu que només hi ha hagut dues tauletes de dues persones abans, però tot i les circumstàncies, ens rep, com sempre, amb el somriure més dolç i salat del món.
Hi ha una terrassa interior preciosa, que deixa entrar un solet càlid i reconfortant; ens asseiem en una taula de la sala.

Detall: olivetes
Aigo (1,50 €) i una copeta de vi negre (que després me la reomplin, 2 €)

Panada de carn (5 €) i cocarroi de verdura (bledes, panses, pinyons...; deliciós. 4,50 €)


Formatge mahonés amb galletes Gori de Muro (4,50 €)

Pica pica de sépia (7,50 €)

Coca de blat xeixa amb sobrassada i carxofa (6,50 €)

Total: 15,75 € x 2 ("A taula pagada" eren uns bons de l'època del confinament, que encara teníem)

I després hem comprat algunes cosetes a la botiga: vi, vermut, galletes, fenoll...

Lloc absolutament recomanable

Parlen mallorquí/valencià