divendres, 14 de febrer del 2020

Fem olla comuna*

dimarts, 11 de febrer de 2020
Com m'he quedat quan he comprovat al katablok que ja fa cinc anys que no veníem a dinar a La tastaolletes** (Salvador Giner, 6. Carme, Ciutat Vella - 963 921 862)! Com passa el temps, sí. I quantes olles hem tastat en la nostra cita quasimensual des de fa anys i anys...

Comencem amb cervesa (2 € x 4)
Hi ha carta, però demanem el menú Migdia (12€, com fa cinc anys, però crec que amb menys opcions)
Primer plat
• Ensalada de bajoca i remolatxa amb cuscús (un poc insulsa, "sense suc ni bruc")

• Polenta al romer amb albergínia (sembla que millor)
Segon plat
• Arròs basmati amb llentilles (l'he demanat fugint de l'altre plat que hi ha; està bo, com a casa)
• Kebab de seitan
[El seitan és una preparació alimentària elaborada amb gluten de blat bullit en un brou amb salsa de soia i algues kombu.]
Postres
•Pastís de formatge amb fruites del bosc
•Pastís bolcat vegà de poma
Els dos pastissos bons i potents.
Total: 14,70 € x 3

No parlen valencià.

*Fer olla comuna: anar molt avinguts, estar en bona intel·ligència dues o més persones (Mall.) DCVB
**tastaolles/tastaolletes: Persona inconstant, que comença moltes coses i no n'acaba cap