diumenge, 19 de gener de 2020

Una llista més

Ja vos he parlat moltes vegades de com m'agrada com escriu Jesús Trelis a Historias con Delantal. Se m'havia passat un article sensacional on fa un resum de "Los platos que dejaron huella en 2019" (per ordre alfabètic):
Arrels. Bacalao bajo lámina de maíz. (Vicky Sevilla, Sagunt)
Azurmendi. Berenjena, anchoa y caviar (Eneko Atxa. Larrabetzu, Bilbao)
Begoña Rodrigo. Tartar de zanahoria 
Bon Amb. Papardelle de mar. (Alberto Ferruz, Xàbia)
Bouet. Curry rojo con ventersca
Camarena. Angulas al ajillo
Casa Manolo. Ijada frita (Manuel Alonso, Daimús)
Celler Can Roca (Girona). Tatín de cochinillo ibérico con nabos Kabu al vino tinto y chantilly de enebro
Enigma. Guisantes a la brasa (Albert Adrià, Barcelona)
Fierro. Huevo ibérico. (Carito Lourenço y Germán Carrizo)
Joaquín Schmidt. Potaje de vigilia
Lavoe. Arroz a banda. (Toni Boix)
Les Cols. Huevo fresco. (Fina Piugdevall, Olot)
L’Escaleta. Gazpachos de crestas. (Kiko Moya, Cocentaina).
Momiji Atelier. Parpatana en escabeche. (Diego Laso)
Natxo Sellés (Cocentaina). Ravioli de bogavante
Nerua. Pochas en vinagreta. (Josean Alija, Bilbao Guggenheim)
Paraíso Travel (Origen Clandestino). Rape y panceta.
El Poblet. Coliflor, emulsión de anguila y caviar. (Luis Valls-Dacosta)
Riff. Ensalada. (Bernd H. Knöller)
Saiti. Bisqué de cangrejo. (Vicente Patiño)
Santceloni. Lasaña de pato. (Madrid)
Saó. Codorniz asado. (Juanen Benanvent, Barcelona)
StreetXo. Laksa Singapur con carabinero. (Madrid)
La Sucursal. Atún rojo. (Miriam Andrés)
Viridiana. Caracoles. (Abraham García, Madrid)

*València si no s'indica una altra ciutat

Hauré de posar-me a fer la meua llista de 2019...