divendres, 2 de febrer de 2018

"Vinicolejant"

dissabte, 27 de gener

Vinícolas. Marina Reial Joan Carles I Local F2 (Marina Sud) 961 102 244 - 634 414 752

Quin oratget aquesta setmana! Avui fa solet, però un vent molt gelat. Pensat i fet, anem cap a la "marina" a dinar. Al porxe envidrat s'està molt bé.
Hi ha el Menú Vinícolas (amb aperitiu, 4 entrants, plat principal i postres; 40 €; el que demanem), el Menú by Raúl alexandre (7 entrants; 70 €) i carta.

Ens crida l'atenció un vi:

La Alqueruela 2014 DO Utiel-Requena
Macabeu
12% vol.
Bodegas Carlos Cárcel. Rebollar, Requena
Miquel Navarro (l'escultor i pintor, sí)
25 €

Fresc, agradable. Ens recorda un poc el cava, sí.


L'aperitiu deu ser la mantega d'herbes, que trauen amb una cistelleta de pa, molt bo, de dos tipus -un amb fruita- (3 € x 2; NO m'agrada que em cobren el pa a banda del menú!), amb oli Los Aljibes (arbequina i picual; Chinchilla de Montearagón, Albacete)


Bunyols de bacallà (deliciosos, textura molt esponjosa) i aladroc arrebossat


Cebes en tempura com si foren calçots; molt bones (n'hauríem menjat un bon plat...)


No entren en el menú, però ens porten unes navaixes amb salpicó de verdures. Quin detall!


Un moment abans, hem vist passar unes gambes extraordinàries cap a la taula del costat i no ens hi resistim (13 € x 2). Quina grandària! Bollidetes, però no massa. Mmmmmm


I finalment, petxines variades (zamburiñas) amb tomata.


Com a plat principal, arròs melós amb rap i carxofes. Un punt sentidet, però molt bo.


Postres de clara amb llima, rovell...


Café (1,50 €), amb detall de roquetes de xocolate.

Hem dinat molt bé. Bona matèria primera i bona elaboració.

Parlen Valencià

(No hem vist el cuiner. Oohhh)

Total: 70,25 € x 2