dimarts, 6 de febrer de 2018

"Soulejant" a S'alat

diumenge, 4 de febrer del 2018
A2
Una vegada més, Clara ens ha comboiat un diumenge per a escoltar un poc de música en directe i tastar un plat de cuina tradicional mallorquina.


Per a escoltar Jacob Helps, comencem amb un vermut.



(Al facebook hi ha un vídeo, i a youtube es poden escoltar diversos "cants harmònics i ancestrals")

Com a entrant, una ensalada amb carabasseta, carlota, faves...


Ribas negre 2016 VT Mallorca
Mantonegro, Cabernet Sauvignon, Syrah i Merlot (50%, 32%, 15%, 3% ?)
12 mesos en bóta de segon i tercer any
14% vol.
Bodega Ribas. Consell, Mallorca.
19 € (12 € Vinissimus)
Fruita madura, punt mineral, espècies. Molt bo.

Una coca de blat xeixa amb llonganissa i faves


I el plat principal, les sopes mallorquines, fetes amb diverses verdures (col, carxofa, tomata, ceba...), un poc de pa i molt poc de caldo.
Boníssimes, i amb el dia que fa encara més, i repetim, i repetim...



Per a les postres, compartim uns robiols amb brossat (brull)

i un gató amb gelat de torró
s'alat
Alguns som ja habituals en les mogudes de Clara, però avui també m'he trobat amb amics que feia molt de temps que no veia i m'ha fet molta il·lusió. Ha sigut un dia bonic. Llàstima que n'érem molts i hem hagut de dinar en tres taules diferents, tot i que els seients han anat canviant contínuament d'inquilí.

Total: 25 €

I acabem amb una pomadeta (6 €)

Avui hem parlat mallorquí-valencià de l'Horta-valencià benicarlando.