dimecres, 20 de setembre de 2017

La bomba de Camarena

dimecres, 6 de setembre

Ricard Camarena. Av. de Burjassot, 54 - Bombas Gens Centre d'Art,  València,  963 35 54 18


Ja sabeu que sóc fan de Camarena. Al principi de l'estiu vinguí a conéixer el nou restaurant, amb el Menú Experiència Ricard Camarena, i avui hem reservat el Menú Migdia (de dimarts a divendres, 55 €). De fàbrica (amb els que ja no són companys de treball, ai, temps passat, temps envejat...) a fàbrica (antiga fàbrica de bombes hidràuliques Carlos Gens).

Aquesta vegada el bar on reben els comensals ja està en funcionament, i allà esperem xarrant una miqueta.
thecoolhunter
Quedem fatal quan estem totes i ens alcem per anar a taula; resulta que l'aperitiu se serveix ací, clar. Així que demanarem alguna coseta per acompanyar-lo: Cervesa Cruzcampo Gran Reserva (5 €) i Vermut Yzaguirre Reserva (7 € x 3)

Preludi al bar
Infusió freda de verdures torrades, herba sana i amontillat


Nap, rave i ous d'arenga
Pell de carabasseta, bistec tartar i brull
Ensalada rusa de corbina en encisam


Ja a taula,


4 Monos Albillo Blanco 2015 Vinos de Madrid
Albillo Real
14,5 % vol
4 Monos Viticultores. Cadalso de los Vidrios
37 € (16,35 € Vinissimus)

Fruita blanca i tropical, toc de fusta. Agradable




Primers
- Tartar de tonyina, albergínia torrada, tomaca i alfàbrega (x2). Que bo que està! (en la foto, el plat no està sencer)


- Cocotxes, espàrrecs blancs, salsa verda i carabasseta (x2)


(Els altres plats que hi ha són
Sopa freda de iogurt, tomaques ecològiques, ostra, cogombre i anet i
Carlotes torrades, suc de coco i salmó escalfat)

1771 Casa Los Frailes 2012  DO València
Monastrell
12 mesos en tina de 700 l de roure francés
14,5 % vol.
Bodega Los Frailes. Fontanars dels Alforins
36 € (Aprox. 21 €)

Fruita madura, espècies, flor, torrats. Especial.




Segons
Lluç de pinxo, suc de tomaques torrades al palo cortado i bajoca Bobby d'Alginet


Rajada en el suc del seu adob i creïlles torrades


Mandonguilles de llom de vedella estofades a la mantega negra i tòfona d'estiu


NO cobren ni el pa ni l'aigua.

Pre-postres
Beguda fermentada de tomaques i alfàbrega Thay
Galeta freda d'anís

Postres (triem les quatre per a tastar-les totes)
Café, gelat de llet cremada, mantega i macadàmies. Plat extraordinari


Crema gelada de mango, curri fred, llavors i herbes


Figues torrades, Fondillón i gelat d'ametles


Remolatxa, fruites roges, llet fresca i anet


Tot i que fa calor, decidim eixir al pati interior a fer el cafenet (o tallat, 4,50 € x 4)

Amb detall dolç:

Roca de pistatxo
Galeta de xocolate especiat
Plàtan torrat, xocolate i espècies


I com que se'ns ha fet curt i no estem en zona coneguda, decidim quedar-nos ací a fer-nos el Gintònic, de Tanqueray per eliminació (18 € x 4)!!!!! [Després els escrivim per comentar-los que el preu ens ha semblat excessiu i ens contesten que ha estat un error, que valia 11 € i ens demanen com ens poden tornar la diferència. Finalment ens ingressen l'import total, 72 €]

NO cobren ni el pa ni l'aigua.
Total (sense gintònic): 84,25 € x 4

Amb algun detall a banda, M'AGRADA MOLT la cuina de Ricard Camarena. Si mereix dues o tres estrelles Michelin i si el local està fet per a aconseguir-les... que ho discutisquen altres.

Parlen valencià.

bonviveur
gastroeconomy

Després veiem el Centre d'Art i les exposicions
BLEDA Y ROSA. "Geografia del temps"
COL·LECCIÓ PER AMOR A L’ART. "Ornament= Delicte?"
"Històries de  Bombas Gens"

valenciagratis
agendacomunistavalencia