dimecres, 27 de setembre de 2017

Bon peix al costat de casa

dijous, 14 de setembre del 2017

Al mateix local on hi havia Kailuze ara hi ha La Casita de Sabino (propietat d'Unai Emery i Josu Reta). Erudit Gregori Maians, 5 - L'Eixample, Gran Via - 963 74 39 99
Sabino Lekanda porta dos restaurants a Bilbao, on compra tot el peix (he llegit que ací a València només compra les gambes).

Aigua amb i sense gas per a començar (2,50 € + 2 €). Refresc (2 €) (Trobe que mentre esperaven els primers que han arribat tenien alguna cervesa, però no està al compte)

Detall de benvinguda: gaspatxo



Guitian Godello DO Valdeorras
100% Godello
13% vol
Vinos Gitian. Rubiá de Valdeorras, Ourense
16 € (Aprox. 10,70 €)

Fruita blanca, tropical, herba... unt amargoset. Agradable.




Compartim

Anxoves, menudetes però bones (1,60 € x 10, 2 per a cadascú)


Berberetxos al vapor (9,50 €; extraordinaris de grandària i de sabor)


Navaixes (9,50 €; massa menudetes)


Mig rey (palometa roja, alfonsino, alfonsiño; Beryx decadactylus; 1,15 kg, 71,30 €)
Mig machote (pagre, pargo, rubiel, mazote o bocinegro; Pagrus pagrus; 1,6 kg, 76,80 €)


Preparats a la planxa, amb oli i all, sense guarnició. Espectaculars.


Per a les postres, plat de fruita: meló tendral, meló d'Alger i pinya (4,50 €)
Canyes de crema, lleugers (4,50 €)
Mousse de pastís de formatge, molt dens, amb un hi hauria prou per a tots (4,50 €)


Café (2 € x 4)

Total: 45,42 € x 5

Parlen valencià

Lloc molt recomanable. Més val que reserveu, que normalment està ple.

Fuego Amigo
Blog Antonio Vergara