dijous, 28 de setembre del 2017

Esmorzarot de divendres

divendres, 22 de setembre del 2017

Bar Alhambra. C/ Calixt III, 8 - 963 843 057

Eixir del treball promptet, i damunt que el xic també puga fer-ho i anar a esmorzar junts, divendres i bon dia, no té preu. Feia temps que teníem en la "llista de pendents" la truita amb creïlla del bar Alhambra i avui és el dia. De camí, ens crida l'atenció la quantitat de barets dels voltants que anuncien a la porta "la millor truita de creïlla", tant que estem a punt de sucumbir, però no, la decisió és ferma, a l'Alhambra.

Benito fa les truites, immenses (he llegit que porten 36 ous), tant que tenim curiositat per veure la paella amb què les fa i fem una miradeta a la cuina, li preguntem si li molesta que li fem una foto i no sols ens deixa sinó que posa el seu millor somriure i posa per a la foto amb una truita acabada de fer.




Plasen, al taulell, va servint entrepans i tapes de truita de creïlla sense parar; intenta vendre la que porta sobrassada, però la que més èxit té és la de creïlla; de ceba, no hi ha avui. (Sé que està malament, però no puc resistir-me: l'home que teníem al costat s'ha demanat un entrepà de truita de creïlla però Plasen l'ha convençut i ha acabat amb un amb sobrassada, i quan estava acabant-se'l se n'ha demanat un altre!, a més d'un plateret de pisto i no sé què més).
Comencem amb dos tapetes de truita de creïlla, amb un poquet de pa, i dos cerveses



Després en compartim una de truita de creïlla amb sobrassada


I un poquet de sang amb ceba (com m'agradava aquest plat quan era xicoteta -venien la sang sense bullir, i estava més esponjosa-)

(Ben segur que si la parelleta que hi ha darrere de nosaltres escriuen en un blog, ens critiquen a nosaltres, hahaha)

Total: 6,50 € x 2

Imperdonable no conéixer l'Alhambra encara!
Obrin entre setmana, de 7,30 a 16 h.
No parlen valencià.

"Ruta de la tortilla por Valencia"
(Alhambra, Rojas, Clemente, Rausell, Central Bar, Puerta del Mar...

"Comer en el barrio de La Petxina"