dilluns, 3 d’octubre de 2016

En un núvol blau

dissabte, 1 d'octubre del 2016 (22/09)

Encara no havíem celebrat l'aniversari del xic, que vol un lloc especial: Kaymus (Bib Gourmand Michelin; cuiner i propietari: Nacho Romero). Mestre Rodrigo, 44. Campanar - 963 486 666

Anem a sopar i encara que dubtem si demanar el Menú Degustació o no, finalment triem a la carta, tot per a compartir.

R.Pouillon et Fils Solera. Brut Premier Cru    AOC Vallée de la Marne. Champagne
50 % Chardonnay, 50 % Pinot Noir
12 % vol.
Domaine R.Pouillon et fils. Mareuil-sur-Ay, Marne, Alsàcia-Xampanya-Ardenes-Lorena
58 €
Ens crida l'atenció el nom de "Solera", però què té a veure amb la solera de Xerés? No hi hem trobat ni punt de salinitat ni notes oxidatives. Poma verda, fruita seca, punt amarg, i al final un poc de forn,
corkculture

[Haureu de disculpar-me, però entre la llum blava de la paret, els plats negres i la poca professionalitat... quines fotos tan terribles!!!]

Detall:
Mini pizza d'albergínia, formatge Comté i cansalada ibèrica, croqueta de bacallà fumat amb allioli i d'ortiga de mar (deliciosa)

Ostra Guillardeau al natural (5 € x 2), ostra al gintònic de Hendrick (7 €) i ostra en tempura (7 €)



Tot i que taste les distintes propostes, no he trobat mai res milllor que l'ostra natural.

Ensalada russa Kaymus. Està molt bona, amb les seues gambetes, però crec que no pot entrar en la categoría de "ensalada russa" (8 €)
i Mifulles de foie caramel·litzat (8 €)


Ravioli de gamba roja farcit de txangurro amb xampinyons. Extraordinari de sabors i textures (9 € x 2).


Círvia (pez limón, Seriola dumerili) sobre crema de tomaca (22 €)


Pinya torrada amb gema de santa Teresa i gelat de xantillí; es queda al plat (6,50 €).


Aigua amb gas: 2,90 €
1 Servei de pa: 2,50 €
Total: 69,23 € x 2

No parlen valencià.
Servei extraordinari. Lloc molt tranquil en començar, però no tant quan van omplint-se les taules, i sobretot una de vuit persones.

Perquè ja venia enamorada...

"Diez razones para gastroenamorarse de Kaymus"
Verema