diumenge, 20 de desembre de 2015

Japó russafer. Nozomi (3)

dijous, 17 de desembre del 2015
Nozomi Sushi Bar. Pere III el Gran, 11 D. Russafa - 961 487 764

Ja és la segona vegada que em passa, amb un grup de gent vas quedant per anar a un lloc però mai no arriba eixe moment, algú fa un grup al whatsapp i el moment arriba. Són vespres de Nadal, quasi cap de setmana, de nit... dificil aconseguir taula? No, aquesta vegada tenim "influències".

Em sembla estrany que el restaurant no estiga ple, però és que havíem quedat promptet (no massa, a les 21 h) i, clar, ràpidament anirà omplint-se.
Xarrant, xarrant, no ens decidim i per no triar estem a punt de demanar el menú Degustació (32 €), però finalment anem demanant alguns plats.


Carlota Suria Brut Nature DO cava
Macabeu i Parellada
11,5 % vol.
Pago de Tharsys. Requena
19 € x 2 (7,69 € al celler!)

Senzillet, però bo per a acompanyar...




- Edamame. Sóc d'idees fixes. Em fa gràcia com a entrant.
visiones de un viajero
- Ensalada Wakimori: algues wakame goma i sèsam. (a mi, la goma no m'agrada molt) (4,80 € x 2)


- Tartar d'escolar negre (halibut de l'Atlàntic, pez mantequilla) (12 €). Hem de recordar que és perillós, laxant... Que bo!


i de tonyina (13 €)

- Nigiri d'anguila a la brasa amb foie (3,70 € x 5)


- Nigiri de tonyina i de llagostí (3 € x 2)

- Maki Shiitake  (4 €). El més fluixet.

- Temaki anguila (4,80 € x 3) i Temaki pell salmó (4,50 € x 1). Boníssims els dos.


Com que ens falta alguna coseta, repetim amb els temakis; ara, tots de pell de salmó (4,50 € x 5)
i Nigiri d'escolar negre amb crema tòfona (3,50 € x 5)


I avui no ens en podem estar de res, demanem unes postres per a compartir:
- Crema de gingebre
- Tiramisú de te verd. El millor, una bona adaptació.
- Bescuit de sèsam amb xocolate i gelat de vainilla


No prenem café ni infusió; ens conviden a un licor de móres.

Total: 36,20 € x 5

Com sempre, una bona opció i que fa ganes de conéixer l'autèntic Japó.
No parlen valencià.

Katablok (1) i (2)