diumenge, 5 d’octubre de 2014

Bio restaurant Tarta de zanahoria

divendres, 3 d'octubre del 2014 (primer dimecres de mes)
Salvador Abril, 3. Russafa - 620 112 465

Un restaurant curiós -bio, vegetarià i vegà-. Sols obri de dilluns a divendres al migdia, no t'ho posen massa fàcil -no són l'alegria de la huerta, la veritat-, no hi ha massa per a triar i quasi tot t'ho has de servir tu mateix. Fa temps que està obert, però no hi havia dinat mai, encara que sí que m'havia comprat alguna vegada un plat per a menjar-me'l a casa.

Crec que també fan alguns cursets de cuina.

El lloc és menudet, i ens reserven una mini taula per a tres persones. Al costat hi ha una xica que està sola en dues taules juntes com la nostra. Li preguntem si li importa canviar-se però amb un somriure còmplice que ens fa gràcia ens diu que l'han posada ahí i que l'han advertida que hi podrà seure més gent.
Comencem amb una cerveseta mentre esperem, Ökok Rone, organic beer, clar (3 €)

El menú (apareix cada dia al facebook) val 10 € i inclou:
-Sopa Minestrone, amb moltes verduretes. Tot i que fa calor, la trobem bona.

-Ensalada oriental, tabouleh i ensalada de bolets amb allada


-Plat principal. Es pot triar entre
Curri de mango amb arròs
o
Hamburguesa de seitan amb ceba fregida i guacamole en chapati. El que triem



Postres: pastís de poma i te del dia. Qualsevol paregut amb un pastís de poma que haja menjat mai, és pura coincidència.
Tot el menjar està bo. Llàstima del lloc on hem dinat, que hem passat molta calor i no teníem suficient espai.
No parlen ni escriuen valencià.

Total: 13 € pers (com que una persona de les tres ha begut dos cerveses, no ens ho cobren junt!!!)

Avui tampoc no hi ha gintònic, un talladet a la fresca i au, que tenim faena.