diumenge, 6 de juliol del 2014

"En el nom del vi"

 
A propòsit del vi que vam beure ahir, Envidia cochina, tornem a plantejar la qüestió de si és important / convenient / adequat / contraproduent / destrellatat... posar un nom i una etiqueta cridaners a un vi.
De moment, nosaltres hem triat aquest vi de la carta perquè ens ha cridat l'atenció el nom, i damunt ens ha agradat.
 
 
"El cuc verinós de l'enveja. L'enveja és un tòpic molt espanyol, tant que si una cosa és molt bona, els espanyols diuen "es envidiable". L'enveja és el cuc rosegador del mèrit i la glòria. Si l'enveja causara tinya, hi hauria un munt de gent crostosa. El meu peu dret té enveja del meu peu esquerre, quan faig un pas per davant de l'altre, aquest vol superar el primer. Mentrestant jo, pobre ximple, continue caminant"



I en aquests enllaços, altres noms divertits.

Vinos con packaging y naming divertidos (I): El perro verde, Cojón de gato, Las uvas de la ira, 2 borratxos, Plou i fa sol
Vinos con packaging y naming divertidos (II): La bruja Avería, De puta madre, Gallinas y focas, Spanish White Guerrilla, Teta de vaca
Vinos con packaging y naming divertidos (III): Follador, 4 kilos, Gabacho, Envidia cochina, Xitxarel·lo.
Vinos con packaging y naming divertidos (IV): La mujer cañón, El hombre bala, Bastardo, Palomo Cojo, Big Bang Theory

Vinos malvados: K-Naia, Villano, Envidia cochina, La bruja Avería, Sospechoso, Malo, Supermalo, Bad Boy


I un article molt xulo i molt ben escrit, que repassa modes i èpoques...
"En el nombre del vino". Clara Ruiz, El Hype