diumenge, 29 de juny del 2014

El placer azul

Carles Cervera, 8. Russafa - 963 287 155
dimarts, 24 de juny del 2014

Se n'ha anat un dels restaurants més tradicionals del barri, el Nostre Bar, i ara hi ha El placer azul (comencem malament, no?).
Havíem passat diverses vegades per la porta, però mai ens havíem decidit a entrar-hi, la proposta semblava bastant diferent a la que hi havia abans (ara, del tipus "queso frito con mermelada" i coses així). Però mira, s'hi ha de donar una oportunitat i avui és un dia d'eixos tontos.
No, no estem celebrant Sant Joan, que Juanjo celebra el sant per Sant Josep, com son pare. Ni tampoc estem celebrant Santa Eva, que és demà, però sols per a JJ, que la meua família el celebra el dia de LA patrona (ja coneixeu la història d'Eva la pecadora). Simplement, un dia pesat mereix fer un canvi especial a l'hora de dinar.
El local continua tenint el mateix poc encant que tenia; no sé si han llevat una separació entre la cuina i el menjador, però el cas és que el fum i l'oloreta de fregit viatja ben lliure per la sala.
Hi ha un menú de 7,50 €. Ens costa decidir-nos perquè ens abelleix una ensalada i no està al menú, però el xic no ens acaba d'entendre. Finalment, triarem

un milfulls de creïlla i formatge (la foto és del facebook; el que ens serveixen té la crema de formatge per damunt)

i un milfulls d'albergínia
facebook
Dues cervesetes Alhambra 1925 i una botelleta d'aigua.

Per al segon plat, unes verduretes a la planxa i un bacallà amb crema d'allioli i porros cruixents.

I per a les postres, una de les coses que més odie, que diguen que són postres casolanes i que el que hagen fet haja estat obrir el sobret a casa!!!: pastís de formatge (no està malament) i tiramusú.

Total: 22,50 € (2 pers.)

El valencià, desaparegué amb el "Nostre".

Potser he estat una miqueta dura, que amb els temps difícils que vivim, prou és intentar obrir-se camí, però és que quan menge fora m'agrada trobar... altres coses.
Ah, encara més, per molt senyora que siga jo, farà falta dir trenta vegades "¿Qué desean los señores?", "¿Todo bien, señores?", "¿Les ha gustado a los señores?"...?