diumenge, 14 d’abril del 2013

Cal Morell. Cuina i tradició

 Carrer d’Enmig, 18 Orbeta, la Marina. Telf, 965 584 000
dissabte, 13 d'abril de 2013
inspiraciondaci

Fa un dia molt bo; venim de Benimaurell, a la vall de Laguar; el paisatge és preciós, amb els cirerers florits, la mar allà baix... i algú de la zona ens recomana aquest restaurant a Orbeta, una població menuda d'Orba, a la Marina Alta (prop de Pego). És una casa antiga boniqueta, amb diferents estances, lluminosa... però que malament està la cosa, estem sols.

Ens ofereixen la carta i ens diuen que hi ha tres entrades i hem de triar el plat principal.

-Ensalada de fulles verdes diverses, tomaca, moixama i anxoves.

-Lassanya de poma amb crema de bacallà. La modernitat.


-Berenar de Pasqua (llonganissa, ou, carxofa...). La tradició, amb sabor.


-Arròs caldós amb galeres i rajada. Saborós, però no memorable.
-Terrina  de corder. Diuen que fantàstica.

-Maduixots estofats amb gelat de mandarina.
-Poma torrada amb crema gelada
-Pastís de carabassa amb xocolate. (Crec que haurien de prohibir i castigar amb pena de presó les xorritaes de xocolate, caramel, chantillís o qualsevol altre element industriodecoratiu! Si la carabassa està bona, per què li han de posar res per damunt???)

Detall de la casa: mini mones de Pasqua amb mistel·leta negra.



Comtat de Parcent  DO Alacant
Bodegas Parcent. Parcent, Alacant
Enòleg: Armando Francés Mora
Cabernet sauvignon, merlot i giró
14 €

 Fruita madura, para en dolç. Acompanya el dinar.





Cervesa, aigua i café.

Total: 94,40 €  (23,60 € pers.)  3 menú arròs: 16,50 €; 1 menú corder: 19,50 €
Si esteu per la zona, val la pena; anar a posta ja...
Parlen valencià, tots, i mira que m'agrada com fan la /b/!

1 comentari:

Marí Murú ha dit...

A mi em va agradar molt, un servici excel·lent.
El millor els postres, a quin més bo.
Totalment recomanable.