dimarts, 20 de novembre del 2012

Slaughter. Açò no és una carta

Slaughterhouse. Llibreria, cafeteria, bar, exposicions...   Dénia, 22. Russafa
divendres, 2 de novembre

Després d'un temps tancats per nombrosos problemes (insonorització, lluita contra termites...), tornen a obrir, i més forts. Han canviat de lloc el taulell de la cuina, ara és a l'entrada, i oferixen una carta ben original i suggerent, "Esto no és una carta", dins d'un sobre d'aquells que usàvem (o s'usa encara?) per a enviar una carta per avió.


Fa un dia trist (plou, se n'ha anat el xic...), però gràcies a la Dora, eixiré a fer una cerveseta, i ja que estem, una picadeta. Per a 4 persones, 2 menús degustació (11€ x 2):


-Clòtxines amb puré de fenoll, fals cuscús, ceba farsaire i llima.
(Més curiós i divertit que bonic o bo)
 





-Llibrets fraudulents de pernil dolç i formatge (bistec tàrtar), amb tàperes i salsa tàrtara.
(Bon puntet. Llàstima que tinga una foto borrosa)

-Secret de porc Duroc amb crema de cigrons, mangrana i alls tendres.
(Ben presentat; no és espectacular, però sí molt digne)


-Gintònic enganyós (galeta de ginebre, gelat de llima, granissat de gintònic i gallonets de mandarina).
Molt acoseguit.


facebook






Quant als vinets, sempre busquen opcions que isquen a bon preu; en aquest cas, un gotet de:

Arocho 2011 DO Costers del Segre
Costers del Sió. Balaguer, Lleida
Ull de llebre, garnatxa (sirà?)
Es deixa beure bé.



Un lloc ben agradable per fer una xarradeta amb amics. Això de llegir-hi, ja...