diumenge, 18 de novembre del 2012

Oh, claire de la lune

Sevilla, 27. Russafa.  963 253 657

dissabte, 17 de novembre
El xic ha tornat. Fem un passeget pel barri, i com que hi ha tanta oferta gastronòmica nova, hem d'anar posant-nos al tall (per cert, ahir tots -quasi tots- els bars i restaurants estaven de gom a gom. Serà l'efecte Rajoy?)

fb
Ostres de l’île d’Oléron
L'ostra Fine de Claire és una ostra clàssica, creada segons un rigorós procés als Parcs de Marennes; després de dos o tres anys, es dipositen en estanys menuts anomenats claires, on es barregen aigua dolça i salada, amb la finalitat d'endurir la seva closca i afinar la seua carn durant quatre setmanes abans d'arribar el moment de la recol·lecció. (Valencia City)

6 ostres, 16 €
Òbviament, no es pot dir que no estiguen bones, però jo, quan em decidisc, demane excel·lència.



-Salaons assortits: ous de peix, moixama, sardina marinada i anxoves en oli  (16 €)
Sí o no? No. Solament la qualitat de la sardina marinada destaca un poc.

-Ensalada de carxofa  (10 €)
M'asseguren que les carxofes són naturals, i són de conserva, una bona conserva, sí, però no fresques. La tomata i el pernil... no, no, roïns, no estan.



Cruixent de xocolate (5 €)





cincceps

Ens recomanen un vi francés bonííííssim, el Beaujolais Nouveau, que no dic que no, però preferim arriscar.
Capricho 2009  DO Utiel-Requena
45% cabernet sauvignon, 35%merlot, 20%tempranillo
Bodegas Palmera. El Rebollar, València. (L'Angelet d'or)
Projecte personal de Bern Knoller (Riff)
Propietari: Heiner Sauer
Enòleg: Klaus Lauerbach
Vi amb cos, redó, fàcil de beure. Per a mi un poc massa fumat.
10,50 €

elmundovino

[Hi ha un Probablemente Capricho del mateix celler, i un Capricho de Bodega Sánchez Zahonero, DO València]

TOTAL: 66,55€ (2 pers.)
Cobren 3 € de servei de taula i 10 % d'IVA.


Sé que últimament no estic molt positiva en les crítiques, i sé que és molt difícil tirar endavant un projecte, però si de totes les possiblitats que hi ha tries obrir un lloc "chic", després no pots anar amb miquetes, no?

facebook