diumenge, 4 de novembre del 2012

Mal maridatge

Maridaje.  Sevilla, 27.  Russafa    963 816 206
 divendres 2 de novembre
No, no és el vi el que està mal triat, però caram amb la senyoreta que ens serveix taula. He vingut diverses vegades a este lloc i sempre m'he considerat molt ben atesa, però ara el xic no atén taules.
Mentre estem esperant-nos les unes a les altres, demanem unes cervesetes que no arriben fins que no estem totes.
Al menú del dia sols hi ha dues propostes per al primer plat: una crema de peix i un cruixent de carn (però ja no els queda carn i el canvien per una ensalada), i dues opcions per al segon, però sols hi ha un arròs melós amb costelles i col, que en principi no ens abellix. La xica ens oferix la carta, però no ens ve bé i proposem que amplie un poc el menú; arrufa el morro i arrea. Finalment demanem 3 ensalades amb formatge per al primer plat i 2 arrossos i 1 filet de porc amb espinacs per al segon.

Com que tenim els vins a la vista, veig un Les cousins, dic que m'agrada i que està molt bé de preu (7,65€ crec), encara que cobren pel servei; la jove ens escolta i ens diu que hi ha un suplement de 6 € per servir la botella, que no ens pensem que ens va a servir "gratis" (maedéu!). No sé què ha passat, però açò sembla que no té arreglo.

Les cousins L'inconscient 2010 DOQ Priorat
Carinyena, cabernet sauvignon, garnatxa, merlot i sirà
12 mesos en bóta de roure francés
Celler Les Cousins Marc & Adrià
17,90 € (10,20 a Vinissimus)

Fruita madura, espècies, sotabosc, un poquiu de fusta... Vi fàcil i molt agradable.



Per a les postres, 2 llesques amb ou i gelat, boníssimes, i un bescuit de xocolate, una miqueta sec.


I quan ve el compte... El vi val 17, 90 €; li ho comentem a la cambrera i ens diu que ixe vi és nou, que a la bodega no posa eixe nom, que si hem sabut llegir bé el preu però no el nom... Molt mala pata, reina!
Llàstima, no crec que torne.

menú: 10 € x 3
cerveses: 2,40 € x 3
2 cafés i 1 tallat: 5,60
TOTAL: 60,70  3 pers.  (Ah, l'última: em torna 10,30 € en monedes d'1 € i de 50 ct.!)

1 comentari:

Q ha dit...

Queda claríssim: no tornar i prou. Gràcies per la informació. Amb aquesta professionalitat, totes les baixades de persiana no són degudes a la crisi. Uff!