diumenge, 17 de juny del 2012

El peix daurat

c/ Dr.Monserrat, 14 ·El Botànic, València · Tlf: 635 413 476
elpeixdaurat



Les coses estan difícils i tirar avant costa, però hi ha gent que s'ho curra molt; Alfons, al Peix Daurat, n'és un. Dissabte treballàvem mati i vesprada a la JQCV; en aquestes ocasions, de vegades tornem a casa per poder fer la becadeta i de vegades dinem per xarrar una miqueta. Avui, amb aquesta proposta jazzística, ens decidim per la segona opció. Imma, Pili: vos hem trobat a faltar.
A la primera part del directe, ens demanem una cerveseta i ens oferixen una tapeta amb clòtxina i verduretes.
A la segona part, hem de dinar, que si no no arribem.
Menú de dissabte, 12 €:

- Gotet de bacallà amb verduretes / Gaspatxo andalús
Molt fresquet i molt abellidor.
(Ja em deia la dora que eixia l'ombra, ja...)


- Fideuà amb verdures i algues wakame / Arròs a banda / Saquets de porc i mango
En el seu punt, molt saborós, amb el puntet especial de les algues.

- Pastís de carabassa / Pastís de xocolata / Pastís de formatge i llima / Pinya amb sorbet de cireres
Demanem totes les postres i en fem un tast; totes boníssimes, però la carabassa... fantàstica.

Un lloc molt recomanable; encara que no puguem posar-hi l'etiqueta aquella de "local amb encant", el savoir faire d'Alfons i la seua gent val la pena de llarg.

verema