diumenge, 24 de juny del 2012

Ubik café

Literat Azorín 13, Russafa -  963741255
ubikcafe
dijous, 21 de juny
Comencem fent-nos una cerveseta. La setmana ha sigut dura, per a algunes més que per a unes altres. Va venint gent i, ara que ja fan menjar (al migdia hi ha menú per 8 €), decidim fer la picadeta. Amb bona gent, tot s'hi veu millor. Tenim algunes intoleràncies alimentàries i algunes sanes manies, però a la fi ens hi avenim.


 Plata quemada: 6€
carabasseta, albergínia, bolets / carxofa i tomata seca


Mixta bruschetta con scamorza: 12 €
La bruschetta (/brusˈkeːtta/, d'un verb dialectal bruscare, "rostir per sobre de carbons") és un antipasto italià que consisteix en llesques de pa untat amb, almenys, oli d'oliva, all, i sal, i torrat o rostit a la graella.
N'hi ha amb tomata seca, carabasseta, albergínia, pernil, xampinyons, scamorza*...






Carabasseta, formatge, ruca, tomata seca...
Boníssim, amb una salseta d'oli i menta... mmmmm


Putas asesinas: 5 €
Moixama, tomata ratllada, formatge grana i taperots







Barqueta: 5€
Endivia, formatge de cabra, albergínia, ruca, panses, nous, mel.

Platet de pernil: 8€

1 focaccia: 4 €

TOTAL: menys de 10 € per persona

M'ha faltat el gintònic, però se'm tanquen els ulls i demà el dia és llarg (que en algun institut, no se sap des de quins temps remots, se celebren avaluacions divendres de vesprada!)
Servei molt atent. Potser encara no estan al dia en allò del valencià, però...
-----------------------------------

*scamorza: formatge de la península sorrentina, fet amb la cuallada de llet de vaca, curat a l'aire i fumat;
foto: www.tumblr.com