diumenge, 19 de febrer del 2012

Arbequina

Bartolomé Reus, 35 - Castelló - 964 269 301

Jornades de la Carxofa (8 febrer - 10 març 2012)
Menú 39,50 amb pa i IVA inclòs (hi ha també el menú reduït sense l'entrada ni la carn -30 €- i un altre de mitges racions -35€-)
Platet d'olives arbequines
-Miniensalada de carxofa, amb vinagreta de citronel·la, marialluïsa i cardamom (molt molt mini, però amb sabors intensos)

-Joc de carxofes adobades i aromatitzades, amb clòtxines en escabetx (un poc pretenciós en l'elaboració artística, però algunes textures, com la que hi ha a la dreta del plat, amb sèsam, per a arribar directe al paradís)


-Carxofes saltades amb alls tendres, tirabecs i sepionet de punxa: molt bo


-Bacallà amb puré de carxofa i xips de carxofa (el millor plat del menú, tot en el seu punt, molt ben adobat; textures perfectes)

-Ossobuco de tito amb risotto de carxofes al curri

-Bunyol de carxofa amb crema de moniato i gelat (plat quadrat i ratlleta de reducció, elements indispensables)


Pa de xapata i pa d'olives
Petit fours (magdalenetes i quicos amb xocolate)
Ens conviden al café

DeStrankis 2010
D.O.Q. Priorat (Torroja del Priorat)
80% garnatxa i 20 % carinyena
Celler Aixalà i Alcait Pardelasses
enòleg: Jordi Aixalà

Saborós, mineral, fruita madura, notes balsàmiques, espècies
17,50 € 




La més tv3, la més gamberra, i la més tot ens convida a...
Agustí Torelló Mata Gran Reserva Magnum 2004
40% macabeu, 25% xarel·lo i 35% parellada
(no està prou fresc per a la madam) Jo el trobe boníssim, saborós: rent, forn, torrats, fruita seca...



Al lloc li falta un poquet de llum i un poquet d'ànima (a més que no parlen valencià), però per això estem nosaltres, que alguna cosa bona havíem de traure de no tindre tv3. Salut, xiques!





restaurantearbequina

3 comentaris:

paranxeta ha dit...

Va ser un dinar molt agradable.A destacar: LA COMPANYIA (on no tenia cap responsabillitat el cuiner), els quadradets de carxofa amb sèsam del segon plat, el bacallà amb totes les seues textures, el bunyol de les postres (tot i que crec que haguera millorat molt si ens hagués arribat en forma de boletes més menudes), els "DeStrankis", els "tallats" perfectes ... Un dinar així, la conversa, les rialles, fa que se'ns oblide el motiu que ens ha convocat un dissabte de febrer a Castelló.
(Si hem organitzat aquest àpat per demanar la tornada de TV3, què no farem quan ens la tornen!)
VOLEM TV3!

Almàssera ha dit...

Això, què no farem? I si no ens abaixaren el sou? I si no ens augmentaren les hores? I si la casa quedara en peu? Beguem i aclarim-no... més cava!

Belén ha dit...

Estava buscant el soparet del divendres a Dukala pero encara no està. Així que..., jo també vull TV3!!