Com diu el refranyer, "Els diners van i vénen i no es detenen". Res més puc dir, però mira, avui han tingut la gràcia que ens trobem sopant ací. Excusa? Potser sí. Gràcies, germanet.
Sols hi ha la possibilitat de 2 menús, un de 27 € (el que triem) i un altre de 37€ (amb tots els plats però amb mitges racions) Pa a banda, 1,50 x 3. [Entenc que s'ha de buscar fórmules per abaratir el cost, però em sembla massa dràstica la reducció de la carta. La sala està a gom, a pesar de ser final de mes, de la qual cosa m'alegre molt.]
Detall: Brou d'olla.
Degustació de 4 mossos saborosos:
· Royal de foie d'ànec amb maduixa caramel·litzada (està molt bo, i suau, però falta un pa finet torrat per acompanyar-lo)
. Sandvitx de rosbif amb salsa tàrtara.
. Ravioli de rèmol (rodaballo) amb cua de bou embolicat en cansalada.
. Mandonguilla de sépia.
Entrant individual a triar:
. Ventresca de tonyina a la planxa amb titaina. (en el seu punt, saborosíssima)
. Peus de porc desossats amb bolonyesa.
Plat principal a escollir:
. Bacallà al pil pil. (les favetes tendres, el millor del plat)
. Espatlla de xai al forn amb verduretes saltejades.
[Fora de carta, als xics els abellíx un poc de formatge: un cremós de vaca i un de cabra]
Postres a escollir:
. Crema de formatge amb maduixots.
. Xoco Blas (brownie amb oli d'arbequina i sal -ben curiós- i gelat de xocolate)
verema
Bodegas Peique
Mencia 12 mesos en bóta seminova de roure francés (60%), rus (30%) i americà (10%), 12 mesos en botella.
Picota intens. Fruita roja i negra, notes especiades, de xocolate, vainilla, torrats. Llaminer, dolç, un poc balsàmic, café. Molt bo.
24 € (14,60 € a Vinissimus)
Com que ens hem acabat el vi, per al formatge demanem unes copes i Guillaume ens oferix:
2 copes de Castaño Monastrell DO Yecla
1 copa Altolandón blanc DO Manchuela
70% Chardonnay, 30% Petit Manseng
Un color ambre molt bonic i l'aroma fan pensar en un vi dolç, però és sec, un poc mineral, pa torrat, fusta ben integrada. Molt agradable. mmmmmm El tastarem d'ací a dues setmanes a sa casa?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada