C/Francisco Monleón, 31 - 46012 EL PALMAR | Tel: 96 162 03 36
mornell
verema
ENTRANTS
Pa de la casa amb tomata i allioli
Tellines del Perellonet (fantàstiques)
Sepionet de platja
All i pebre d'anguiles (mmmm com m'agrada sucar!)
Anguila fregida (rostideta, interessant)
(llàstima, no tenien llissa)
Avui estem atrevits (atrevides, diria jo) amb els vins: dues propostes amb varietats de raïm originals i cellers de poca producció. A la teua salut, Carmen! (I per molts anys, Mari)
Josep Tortosa blanc / Claus de Celler
macabeu i xassan
Vi fresc i sense "complicacions"
(La xasan és una varietat autòctona de Fontanars / és una varietat blanca de raïm (Vitis Vinifera L.) d'origen francés, de la regió del Languedoc, obtinguda de listan i chardonnay en 1976)
15€
Arròs melós de nècores (foto)
Paella d'arròs amb verdura, vieires i gambes
Compartim 2 racions de cada entre els 5; el dos estan ben saborosos
(arròs certifcat de la varietat J.Sendra, DO València, del parc natural de l'Albufera, La espiga del Palmar)
POSTRES
tiramissú
pastís de formatge
llesca amb ou i gelat d'orxata amb pa d'espècies
L'embolic 2008 (Castelló)
embolicaire (de Vilafamés), garnatxa i carinyena (de tarrragona)
Tarda una miqueta a obrir-se; curiós i canviant, fruita, lleugerament mineral i balsàmic, xocolate; curt però agradable.
17€
embolicaire verema
Servei atent (potser un poc lent entre plats). Lloc agradable i recomanable.
33,60 € persona
Atenen en valencià
Pesca d'anguiles amb mornell a l'Albufera
QUEVIENEELCOCO Naming i packaging Bodegas Josep Tortosa
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada