dimarts, 20 de desembre de 2011

Ca Javi: primer putxero de Nadal de la temporada

diumenge 18 de desembre de 2011
Un any més,  "un clàssic contemporani", tradició i modernitat, antigues amistats i alguna cara nova... 19 persones a taula per tastar la proposta d'enguany:


-ensalada d'endívia
-arròs caldós a banda amb pilotetes i oueres
-crema de carabassa
-crema de nap
-arròs al forn de putxero
-rôtie amb beixamel de moll de l'os
-carn (pollastre, vedella, pilota, botifarra, cansalada...) i verdura (bajoca, creïlla, safanòria, col, cardet, cigrons...) del putxero

























-taronja amb cereals
-pastissets de moniato i torrons
-dàtils, nous, castanyes, figues seques...
-teules amb ametla d'Albacete

Pétalos del Bierzo. DO Bierzo. Mencía

Corral de Campanas 2009. DO Toro. Quinta de la Quietud
La vendimia. DO Rioja. Tempranillo i garnatxa. Bodegas Palacios Remondo

Cava Torrelló Rosé Brut Reserva. Monastrell i garnatxa
torrello
Cava Gramona Allegro Brut Reserva. Chardonnay, macabeu i xarel·lo
gramona

L'amfitrió perfecte, el cosí adorable, l'amic entranyable, el cuiner que tots voldríem tindre a casa... Gràcies, mante.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

hola soc el xavi millor comentat imposible

Anònim ha dit...

soc de nou el xavi, la data es del any 2011, ara que el dinar es pasat em sembla molt gran,. estic orgullos