diumenge, 27 de novembre de 2011

València Cuina Oberta - La Mozaira

dimecres 23 de novembre - Menú migdia (20 €)


Entrants
Cruixent d'ajoarriero amb base de carabassa de l'horta de La Mozaira
Escalivada valenciana amb escabetx de clòtxines (servit en un plat per a compartir)

Plat principal (a triar)
Arròs melós d'ànec
Filet de bou amb puré de poma i foie
Corbina amb verdura de temporada

Postres
Flam d'orxata (excessivament dolç)

vi:  Casa Benasal Crux 2008 de Pago Casa Gran, Moixent
Vi negre, amb certificació ecològica;  elaborat amb garnatxa tintera, monastrell i sirà i criança en bóta 12-14 mesos
Fruites roges, regalèssia, xocolate, vainilla, torrats, cafè
No està a l'altura del dinar i la companyia.
18€
Pago Casa Gran




És un lloc molt agradable. Si fa solet es pot passejar una miqueta per l'horta, que depén de l'època de l'any ens oferirà uns productes i unes aromes diferents. Avui feia olor de ceba i porro.
Encara que dinem dins, fa un oratge fantàstic per a un aperitiu o un gintònic al porxe de fora. Llàstima del soroll de l'autopista.
No atenen en valencià.